Elektriske Trailer Bremser FEILSØKINGSLISTE

Elektriske tilhengerbremser er en svært godt utviklet produkter. Med få bevegelige deler og ingen væske å lekke, de er så nær problemfritt som noen brems kunne forventes å være. Av denne grunn, når det er et problem med elektriske bremser det er vanligvis ganske hurtig å diagnostisere. Men de fleste problemer med disse bremsene er i ledningene og er ikke mekaniske problemer. Start med den Tow Vehicle

Mange ganger når elektriske bremsene svikter eller jobber for brått, låse opp hjulene med jevnt lys bremsepedalen press, er problemet i bremse-kontrolleren. Derfor, med noe elektrisk brems problem bortsett fra en støy i bremsene begynne med å sjekke kontrolleren. Se for kontrolleren til å lyse opp for å kontrollere at kontrolleren har makt og slår seg på når bremsepedalen trykkes. Deretter kontrollerer justeringshåndtakene eller glidere på kontrolleren, noen ganger disse er truffet ved et uhell, og i hovedsak blitt slått av
Deretter Trailer Connector
p Hvis alt vises godt. med kontrolleren, er neste steg å sjekke om makten på traileren kontakten. Du vil trenge en hjelper og et multimeter for denne testen. Har din hjelper trykke og holde på bremsepedalen mens du sondere kontakten for strøm. Hvis ingen makt er funnet på kontakten, er problemet i ledningene mellom kontakten og bremsen kontrolleren. Kontroller knutepunkter i ledningen tilbake til kontrolleren, og disse har en tendens til å bli korrodert og ikke klarer å bære strøm. Hvis strømmen er funnet på kontrolleren er det på tide å gå videre til tilhengeren.

Problemer på Trailer

Når strømmen er plassert på tilhengeren kontakten på slepet bilen er det på tide å sjekke trailer bakken. Dette er enklere enn det høres ut ... med tilhenger koblet til slep kjøretøy og plugget inn igjen, bare slå på slep billys. Hvis tilhengeren lysene kommer på lyst, er tilhengeren bakken bra.

Deretter rengjør en plass på rammen i nærheten akselen på begge sider av tilhengeren. Vær sikker på å fjerne all rust og maling fra dette stedet da dette vil være jording for multimeter under neste steg. Bruk en liten vice grep eller klemme for å feste i bakken sonde fra multimeter til dette rent område.

Spør din hjelper å trykke og holde på bremsepedalen mens du sondere makten wire for hver brems. Hvis strømmen blir funnet her når hjelperen er å trykke ned på bremsepedalen, men bremsen fortsatt ikke fungerer, er problemet enten svikt i bremsen elektromagnet eller tilkopling av jordledningen til rammen. Før du bytter magnet, er det en god idé å fjerne jordingen fra rammen, rengjør terminalen og rammen helt og feste terminalen til rammen. Test bremsen igjen. Hvis det fortsatt ikke fungerer erstatte magnet.
P Hvis imidlertid ingen makt er funnet her, er spørsmålet korroderte kryss eller ledningsbrudd et sted mellom bremsen og tilhengeren kontakten.

Bremser som vil ikke slippe

Noen ganger tilhengerbremser vil synes å gjelde på egen hånd, eller vil ikke slippe når bremsepedalen er ikke lenger trykkes. Når du forsøker å diagnostisere denne tilstanden, start med tilhenger break-away-bryteren. Denne bryteren er utformet til å anvende bremse dersom tilhengeren skulle ved et uhell skulle bli koblet fra stry kjøretøy. Men noen ganger snoren vil bli trukket hardt nok til å lukke kontakt i bryteren og bruke bremsene.
Brake Støy og mekaniske problemer

lyder i hjulene tilhengere utstyrt med elektriske bremser er forårsaket av en mekanisk arrangement. Å diagnostisere en brems støy, må du ta av hjulet og dekk og helt inspisere bremseskoene og fjærer. Se etter brukne og mangler fjærer og utslitte bremsesko. Inspisere magnet for å sørge for at det ikke er bindende eller iført ujevnt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117493.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles