Slik reparerer en Skylight på en Camper Trailer med en gummi Roof

Materialet på "gummi" camper tak er riktig kalt EPDM, et materiale skapt ved å syntetisere etylen, propylen og dienmonomeren. I lys trafikkerte områder det kan repareres med en tradisjonell gummiert belegg, i tung trafikk områder det kan repareres med en fleksibel epoxy løsning. For de søm reparasjoner vanligvis nødvendig rundt et takvindu, riktig kalles et tak vent, spesielle båndet er produsert som danner en øyeblikkelig, fullstendig vanntett membran. Selv om de tape obligasjoner selv i våte forhold, reparere ventilen når taket er tørr og ikke regn er ventet for riktig substrat tetting. Du trenger
Roof forsegling tape
Craft kniv
skrutrekker (valgfritt)
stiv børste
Clean rag
Non-løsemiddelbaserte rengjøringsmiddelet
Caulk (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

Velg et tak tetting tape basert på fargen på taket og takvindu. Tapen er tilgjengelig i hvit finish og en grå finish, og i formuleringer som er utformet for å bygge bro EPDM og plast eller aluminium.
2

Skjær bort noen rygger eller klaffer materiale ved hjelp av kniv. Sjekk at ingen skrue hoder stikker ut fra taket eller vent flensen.
3

Bruk en stiv børste for å fjerne smuss, støv og rusk fra stedet til reparasjonen. Suge en ren fille i en ikke-løsemiddelbaserte rengjøringsmiddelet slik som aceton, og skrubbe bort alle spor av olje, fett, voks, silikon, atmosfæriske avsetninger og oksidering.
4

Caulk noen skrue- hull og sprekker større enn ¼-tommers bruke caulk eller anbefales tetningsmasse for din EPDM tak. Eksperter på et hjem forbedring lager eller RV leverandøren vil være i stand til å anbefale den ideelle produktet.
5

Påfør tape i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis båndet vil ha ikke-klebende hud på den ene siden - skrelle dette bort og plassere tape nøye. En fire-tommers reparasjon tape bør plasseres med 2 inches på hver side av det skadede området. Trykk båndet på plass.
6

La tape herde i 24 timer før du kjører bilen, noe som kan utsette tape mot strekk og vred påkjenninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117346.html

Previous:
Next: No

Recreational Vehicles