Hvordan Wire en RV til et 220-volts Plug

Med mindre fritidskjøretøy (RV) er utviklet for bruk i enkelte europeiske og asiatiske land, i Afrika eller i Midtøsten, kan plugge den rett inn i en 220-volts uttak være farlig. "Hus" kretser av alle RVs produsert i USA for bruk i hjemmet er kablet og utstyrt for 120 volt bare. På grunn av den høye strømstyrken vurdering av sikringene beskytter 220-volt uttak, slik som de som er laget for tørketrommel og ovner, bare koble RV inn disse kontaktene når du har trappet ned spenningen med en kontinuerlig bruk transformator. Du trenger:
Kontinuerlig bruk step-down transformator
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller om en kontinuerlig bruk transformator, på folkemunne kalt en step-down spenning transformator , ville en step-down konverter eller en spenning omformer tjene ditt formål. Disse typer transformatorer slå 220-volt strøm til 120-volt strøm, typisk for å muliggjøre bruk av amerikansk apparater i utlandet. Finnes i størrelser fra 100 til 5000 watt, de kommer med en plug-in ledningen, mens du må hard-wire større størrelser i tilbudet sitt. Produsenter anbefaler transformatoren være i stand til to ganger den nominelle effekten forventet på topp etterspørsel. En 200-watts omformer bør drive en husholdning hårføner tilstrekkelig.
2

Sjekk og noter produktinformasjon stempel, klistremerke eller preget plate på hver apparatet. Du bør finne en W-verdi for wattstyrke sin, eller en A-verdi for strømstyrken sin. Totalt opp alle wattstyrker. Hvis apparatet ikke har W-rating trykket på den, beregne effekten av multiplisere dens spenning av sine forsterkere; vår husholdning hårføner bruker 1,8 watt på 110 volt ville trenge en 200-watts omformer (1,8 x 110 = 200)
3

Beregn den maksimale topplast en transformator som serverer RV ville trenge å levere: Legg sammen alle W-verdier av alle apparater og utstyr du kan bruke samtidig
fire.

Kjøp en step-down transformator som overstiger total peak etterspørselen med en faktor på 100 prosent. Mange apparater, alt fra små apparater som en datamaskin skriver til middels størrelse apparater som en mikrobølgeovn til tungt utstyr som et tak klimaanlegget, bruke to eller tre ganger sin stirret wattstyrke i en initialiseringstilstand surge - på folkemunne kalt en " spike ".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117342.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles