Slik installerer Bobiler Batterier

Bobiler batterier må tjene to forskjellige formål. Motoren batteri, skikkelig kalt chassis batteri, må fungere som et batteri på en bil, lagring nok strøm til å starte bilen i en konsentrert briste. Chassiset batteri må være i stand til å akseptere en oppladning av den oppbrukte strøm fra motoren. "Hus" batteri, riktig kalt treneren batteri, må være i stand til å lagre tilstrekkelig kraft til å betjene bobiler ikke-motorsystemer for en lengre periode. Treneren Batteriet må være i stand til å akseptere en lade både fra motoren og fra en omformer lader kjøres fra en 120-volts strømkontakt. Du trenger
SLI batteri
Deep syklus batteri
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et chassis batteri beskrevet som "Starter, Lights, Ignition ", eller SLI. En SLI batteri kan levere de konsentrerte pakker med makt som trengs for å starte en motor, men vil bli skadet om lov til å lade fullt. Kaldstart Amps, eller CCA, er det topp ytelse der en SLI batteri måles, og SLI batteri bør bli vurdert med høyest CCA vurdering som kan være fysisk installert i batterirommet.
2

Kjøp en coach batteri beskrevet som "deep cycle". En dyp syklus batterier kan levere vedvarende strøm trengs for å kjøre 12-volts lys, apparater og utstyr, og det kan bli fullstendig utladet mange titalls ganger uten konsekvens. Amp /timer er dyp syklus batteriets mål på levering ytelse, og dyp syklus batteri bør bli vurdert med høyest amp /time vurdering tilgjengelig. Amp /time vurdering kan økes ved å kjøpe to dyp syklus batterier og ledninger dem parallelt.
3

Installer chassis batteriet i den tiltenkte plassering under panseret. Fest den på plass ved hjelp av en stropp eller et metall klemme monteres på batteriet skuffen. Installer dyp syklus batterier på et sted inne i boligkvarteret av bilen, montert i et batteri boks som er ventilert til utsiden av kjøretøyet. Fest batteriet boksen til bobil med festene som er anbefalt av produsenten.
4

Wire begge batteriene som anvist av brukerveiledningen for din bobil. Chassiset Batteriet må være jordet til jorden fra sin negative terminalen og festet til både dynamo og startmotor solenoid fra sin positive terminalen. Treneren Batteriet må være jordet til jorden fra sin negative terminalen og festet til de kretser av "huset" ledningsnettet gjennom en sikring bord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117341.html

Previous: No
Next:

Recreational Vehicles