Feilsøking en RV Suburban Furnace

Suburban produserer fysisk små, men kraftige ovner for bobil, femte hjulet trailere og konvensjonelle reise trailere. Ovnen i en campingbil, eller RV, varmer vanligvis luft ved forbrenning av propangass levert under press fra en on-board eller ekstern lagertank. Selv om propan brennes for å skape den varmen, består ovnen mange elektriske komponenter integrert i dens funksjon. En tilstrekkelig gjennomstrømning av frisk forbrenningsluft, er avgassene og oppvarmet luft også nødvendig å ovnen er riktig funksjon. Alle disse variablene må testes i en logisk rekkefølge når feilsøking en ikke-fungerende Suburban ovn i en bobil. Du trenger
Voltmeter
Suburban brukerveiledningen
Vis flere instruksjoner
en

Bruk voltmeter for å sjekke at sikringen som serverer ovnen er funksjonelle og slått på.
2

Har din lisensierte propan leverandøren sjekke gasstrykket på Suburban ovnstest brystvorte. Hvis lagertanken er full, men trykket på brystvorten er lav, er en blokkering i gassledningen.
3

Bruk en spenning meter for å teste for lav spenning fra batteriet. En ideell lesing er mellom 11 volt og 13,5 volt. Hvis spenningen er lav, kan viften ikke kjøre med optimal hastighet, og dette kan avbryte tenningsforløp.
4

Sjekk i brennkammeret for å sikre at brenneren er fri for forurensning, for eksempel rust flak som kan ha avgjort nedover fra eksos skorsteinen. Rådfør deg med brukerhåndboken for å sikre tennelektroden Avstanden er korrekt, og test at elektroden er avfyring.
5

Kontroller ventilene der frisk luft trekkes inn i ovnen. Hvis de er blokkert, enten ved atmosfærisk støv eller av gjenstander som har falt mot dem, mens RV var i gang, vil den gjennomstrømning reduseres. Dette kan resultere i en merkbar reduksjon i ytelse eller en automatisert nedstengning av ovnen.
6

visuelt ventilene der avgassene er utvist fra ovnen. Hindringer kan føre til en merkbar reduksjon i ytelse eller en automatisert nedstengning av ovnen.
7

Bruk voltmeter for å teste tidsforsinkelsen stafett. En terminal bør ha en konstant tilførsel av kraft fra bryterpanel, bør man terminal bli strømførende når termostaten initierer en etterspørsel, og den tredje terminalen skal bli levende 20 sekunder etter at termostaten terminal gjør. Terminalene skal være preget av preging på stafetten sak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117344.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles