Instruksjoner for Koble til en adapter for å kjøre to klimaanlegg på RV

Et fungerende klimaanlegget er en av de største komforten for brukeren av en campingbil. Større RVs trenger to klimaanlegg for å kjøle ned boarealet i varme eller fuktige klima, og det er vanligvis en enhet som serverer den viktigste fellesområdet og annen servering hovedsoverommet. Mange eldre RVs - og nesten alle av dem drevet gjennom en 30-amp-tilkobling - vil være i stand til å kjøre enheter samtidig uten tillegg av en ettermarkedet adapter. Adapteren sikrer oppstart sykluser av hver kondensatorenhet, som pigger strømstyrken etterspørsel, aldri skje samtidig. Du trenger
Energy Management adapter
skrutrekker eller skiftenøkkel
20-amp skjøteledning
Vis flere instruksjoner
en

Fest ettermarkedet energiledelse adapter til RV i samsvar med produsentens instruksjoner. Vanligvis er enheten selges med fester for en skrutrekker eller en skiftenøkkel, og du vil bli bedt om å passe den enten i generatoren bay eller i bukta satt til side for oppbevaring av landstrøm tilkobling ledningen.
2 < p> Følg adapter produsentens anvisninger om tilkobling av enheten til de to ACS og til din RV termostat kontroller. En rekke tydelig merket terminalene på kortet må være tilpasset mate ledninger som serverer de separate AC enheter og ledninger som kommer fra termostatene.
3

Koble RV til landstrøm som du normalt ville, feste din 30-amp landstrøm ledningen til riktig uttak på Campingplassen makt pidestall.
4

Kjør en tung skjøteledning fra 20-amp uttak på sokkelen til kontakten som leveres på adapter for dette formål. Det bør være tydelig merket.
5

La din ny energi styringssystem for å operere de to ACS i tandem, om enn ikke samtidig. Det vil bli programmert til å handle av kravene fra AC termostater med kraften den har tilgjengelig, og rute som strømmen automatisk. Det er ingen manuell overstyring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117343.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles