Installasjon av elektrisk Brake Control

Tilhengere er utstyrt med en av tre Bremseinngrep systemer. Dette er vind, bølge og elektriske bremser. Luftbremser brukes bare på store trailere, for eksempel semitrailere. Små tilhengere bruke enten hydrauliske surge bremser eller elektrisk betjente bremser. Overspenningsvern bremser er hydraulisk og er utformet og konstruert for å være helt selvforsynt. Koble tilhengeren til enhver taue bilen og bremsene fungerer helt greit. Tilhengere med elektriske bremser må være koblet til et slep kjøretøy, som har en elektrisk brems kontrolleren til å levere modulert strøm til bremsene på tilhengeren når bilen bremsen er aktivert. Verktøy og utstyr som trengs

Installasjon av en brems kontrolleren er godt innenfor evnene til en altmuligmann med en enkel forståelse av bilbransjen ledningsnett. Ingen spesielle verktøy er nødvendig, du trenger bare en avbiter, noen solderless kontakter, presstangen å installere dem og noen små skiftenøkler. En elektrisk drill med en socket vedlegg å kjøre selvgjengende skruer er en praktisk måte å montere brakett for kontrolleren hvis en ettermarkedet kontrolleren brukes. Til slutt trenger du en 20-amp effektbryter med monteringshemper, noen automotive wire og noen nylon wire bånd.
Hvor kjøpe en kontroller

Trailer bremsestyringer er laget av flere produsenter. Kjøpe kontrolleren fra deler hos din lokale forhandler er trolig det dyreste alternativet, men som de fleste sent modell lastebiler har ledningsnett for et originalt utstyr kontrolleren allerede under dashbordet dette er den enkleste og raskeste metoden.

ettermarkedet kontrollerne fra Tekonsha, Draw Tite eller dalen Journey er de mest vanlige kontrollerne som brukes i eldre lastebiler som ikke har fabrikken brems kontrolleren kabling. Alle disse produktene kommer med komplett ledningsnett retninger i pakken.
Hvor du skal montere

Original Equipment kontrollerne er designet for å passe i dashbordet. Det er en dekkplate over hullet i dashbordet hvor kontrolleren passer. Når denne installasjonen er ferdig er det ingen forskjell i utseende og funksjon enn en fabrikk installert kontrolleren.

Når du installerer en ettermarkedet kontrolleren forsiktighet må utvises i å velge en plassering som er innenfor rekkevidde for sjåføren, men hvor kontrolleren vil ikke bli rammet med føtter eller knær til sjåføren eller passasjerene. Monter disse kontrollerne ved hjelp av medfølgende brakett og selvgjengende skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117492.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles