ATV dekk Montering Instruksjoner

Når ATV dekk må endres , kan du ta dekket til en butikk og betale hundrevis av dollar for å ha en tekniker montere dekk for deg eller du kan spare noen få dager og alle pengene ved å montere dekk selv. De fleste ATV dekk er forskjellige og kommer i forskjellige størrelser , men prosessen for montering dekket til felgen er omtrent den samme for alle ATV . Du trenger
lirke bar
Vann forskyvning smøring
Vis flere instruksjoner
en

Lay felgen på et flatt underlag med forsiden ned . Plasser fremre av dekket på toppen av felgen og tvinge en del av dekkets kant over kanten .
2

Spray kanten av dekket og felgen med oljen. Plasser brekkjern mellom dekket og felgen på innsiden av felgen . Trykk ned på brekkjern til dekket spretter på felgen . Gjør dette hele veien rundt kanten slik at den ene siden av dekket er helt på plass til felgen .
3

Sett det indre røret mellom dekket og felgen. Sett ventilen stammen inn i hullet på felgen. Skru indre røret ventilhetten på ventilen for å holde ventilen fra å komme ut av hullet. Lirk dekket på felgen som du gjorde i forrige trinn .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117727.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles