Slik feilsøker en Bombardier ATV

Bombardier terrengkjøretøy (ATV) selges under Can-Am merkevare og er produsert av Bombardier Recreational Products. Dette er det samme selskapet bak Sea-Doo vannscooter og Evinrude påhengsmotorer. Ett fellestrekk i alle sine produkter er den interne forbrenningsmotoren, som kan utsatt for problemer. Problemer med Bombardier ATV kan inkludere å drukne motoren, overoppheting eller ikke kjører i det hele tatt. Disse problemene kan avhjelpes ved å følge noen enkle feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Kontroller at tenningen er i "On" posisjon hvis motoren ikke vil starte. Sett overføring til "Park" eller "nøytral" før du starter motoren.
2

Kjør drivstoff-oversvømmet rutine hvis motoren slår seg, men vil ikke starte. Rutinen er en spesiell prosedyre for Bombardier ATV motorer. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon. Trykk gasspaken helt og holde den, og trykk deretter på motorens "Start"-knappen og dra motoren rundt 20 sekunder. Slipp "Start"-knappen og gasspaken. Start motoren igjen som normalt, og det bør starte denne gangen.
3

Kontroller motorens kjølevann på Bombardier ATV hvis motoren er overopphetet. Park ATV på et plant underlag og sjekke kjølevæskenivået, tanken er under fronten venstre sidedeksel. Fjerne tjenesten dekselet og legg kjølevæske hvis kjølevæsken er lavere enn "Min"-merket. Hvis du sjekker kjølevæske og temperaturen er under 68 grader Fahrenheit, kan det være litt under "Min" mark og være all right.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117719.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles