Tilhenger Alignment Verktøy

Som alle hjul kjøretøyet, krever en trailer en viss mengde vedlikehold for å sikre at det går greit og pålitelig. Mens langt nær så komplisert som en bil eller lastebil aksel systemet, gjør en tilhengerens aksel systemet krever et visst nivå av kompetanse samt flere spesialiserte verktøy som skal holdes i optimal justering. Hvis du vurderer å kjøpe en trailer eller allerede har en som gir deg problemer, lære de verktøyene du trenger for å skikkelig justere tilhengerens aksel kan være en god idé. Bazooka Tubes

Bazooka rør, også kalt aksel forlengelse verktøy, skru direkte inn gjengene på slutten av en aksel. De brukes til å sørge for at avstanden fra traileren akselens sentrum til enden av dens forlengelsesrør er den samme. Tilhengeraksler kommer i to typer: de med koniske ender og de med ikke-koniske ender. Bazooka rør er tilgjengelig som vil passe begge disse typer aksler, så når du handler for en, er det nødvendig å vite hvilken type aksler tilhengeren har
Axle Extensions
.

Aksel extensions er en annen type trailer innrettingsverktøy. De monteres på felgen av tilhengerens hjul, og kan også brukes til å justere en tilhengerens aksel. Men de er ikke så nøyaktig som bazooka rør. Hovedproblemene med aksel utvidelser stammer fra den måte på hvilken de er koblet til felgen --- må de kobles direkte over midten av akselen, og røret må være på linje med en fordypning plassert i sentrum av akselen røret. Men de fleste aksler har en plugg for en cap som kan forårsake dette smilehull å være utenfor sentrum, og dermed forårsaker akselen å være ute av stilling.
Kingpin Adaptere

Kingpin adaptere er en eldre type aksel innrettingsverktøy. Det blir plassert under trailer, rett under Kingpin, og justeres ved hjelp av en Pogo-stick-lignende justerbar forlengelse. Verktøyet er ment å gi en kontroll høyde som du ville prøve å matche resten av lastebilen.
Måleinstrumenter

Måling enheter er også nødvendig å justere trailer. Vanligvis kan du bruke en 50-fots stål målebånd. Sørg for at den har 1/32-inch trinn. I tillegg må en mindre målebånd for å måle den kratt vinkel, dvs. vinkelen av forskjellen mellom de bakre aksler og akslene av tilhengeren. En annen nyttig måleinstrument er en trammel arm.
Diverse verktøy

Et par andre diverse ting kan komme til nytte. Du kan trenge noe å fange oljen, bør trailer bruke noe av det. Noen ganger kan du bruke tilhengerens hjulkapsel. Et stykke av kritt for å skrive ut målinger på fortau er også nyttig. Nye hjulkapsel pakninger vil være nødvendig bør du bruke en aksel forlengelse. Standard verktøy du må sannsynligvis inkludere en momentnøkkel og en socket sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117749.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles