Hvordan bygge Sandrails

Bygge en Sandrail eller dune buggy er en morsom måte å utforske naturen. Det er en god idé å vite hva du ønsker ut av Sandrail før det er bygget fordi noen programmer kan kreve at visse komponenter eller modifikasjoner mens en enkel buggy som er morsomt og billig vil sannsynligvis ikke. Det finnes flere forskjellige merker og typer der ute, men den vanligste er en VW-motor-baserte Sandrail. Du trenger
FrameEngine og transmissionWheels og tiresMiscellaneous elementer underveis
Vis flere instruksjoner
en

få en Sandrail ramme. Det er bokstavelig talt hundrevis av stiler tilgjengelig der ute. Noen er ment for hekkmotor eller "hale Dragger" programmer, mens andre er mid-motor modeller som er mer stabil for racing. Noen vil sete to personer og andre vil sete fire. Hvis du er ute etter et løp buggy, er det enda aluminiumsrammer tilgjengelig. Hvis vekt er ikke så mye et problem som morsom faktor, kan en gammel rør-ramme være hadde veldig billig og i god stand.
2

Plukk opp en motor og girkasse. Igjen, vil motoren du bruker i stor grad avhenge av det tiltenkte formålet. Et løp buggy motoren vil koste tusenvis av dollar for en profesjonell til å bygge, men en hver dag 1600cc VW motor og girkasse combo kan bli funnet for et par hundre dollar nesten hvor som helst. Hvis motoren du kjøper er brukt, pass på at det ikke er noen lekkasjer eller banker på, og be om å høre den kjøre hvis det er mulig. Hvis motoren er ny, være tydelig på sin tiltenkte bruk for garanti formål. Noen mennesker installere close-ratio gearing i sendingene for å holde sand rail i sin makt band mens i sanden. Hvis du bare vil bruke skinnen å utforske stier og sporadiske sandkasse, dette er ikke nødvendig.
3

Bestem hvilke felger og dekk som best passer søknaden. En ekte Sandrail vil gjøre bruk av tynne, ribbet dekk for forhjulene og tykke "paddle dekk" for baksiden, begge pakket rundt aluminiumsfelger. Padleårer fungerer omtrent som en dampbåt padle ville, kopper gripende sanden for trekkraft. Hvis buggy kommer til å være mer av en sti maskin, deretter lager VW Bug forhjulene og gjørme eller all-terrain bakre dekk på stålfelger vil fungere fantastisk og vil ikke bryte budsjettet.
4

Monter sand rail. Buggy rammer allerede har bestemmelser om VW motor og girkasse å montere, så alt som vil muligens bli nødvendig er maskinvaren (karakteren 8 skruer og muttere er anbefalt). Koble gass-og clutch kabler til forgasseren og overføring henholdsvis, og blø bremsene for å sikre sand rail kan stoppe. Koble de elektriske ledningene til spolen og målere, og at alle drivstoffslanger er tettsittende med slangeklemmer.
5

Test drive sand rail. Vær spesielt oppmerksom på skifteren og gassvaieren, hvor du vil være i stand til å "føle" om motoren og girkasse er løs på sine kjøretøyer eller ikke. Hvis alt ser solid, bør sand rail være klar til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117470.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles