Hvordan justere en ATV Forgasser

Hver ATV forgasseren er annerledes. De eneste tingene som er det samme på hver ATV forgasseren er luftventilen justeringsskrue og jet pins rundt rammen av forgasseren. Jet pins rundt rammen tillate luft og gass til å blande på fire takts motorer, og luft, gass og olje på to takts motorer. Brukerveiledningen vil omfatte spenning spesifikasjoner for din forgasser er jetfly og luft ventil. Bruk dette diagrammet kan da justere luftventilen og jet-pins for din type ridning. Du trenger
Screw driver
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren hvis motoren er i gang, og la motoren avkjøles helt før du går videre, til unngå å brenne deg. Finn jet pins og luftventilen justering skrue. Dysene er i vanlig syn rundt rammen av forgasseren og ser ut som små gull pins. Luften justeringsskrue vil være på nedre høyre eller venstre side av forgasseren.
2

Åpne bruksanvisningen og finn forgasseren jet justering diagrammet. Du må ha bruksanvisningen med diagrammet fordi du skal justere forgasseren til din lokale representant høyde. Motoren vil kun fungere hvis dysene er justert til riktig innløpet.
3

Stram jet pinnene med skrutrekkeren til de berører rammen av forgasseren. Ikke stram jet pins. Skru pinnen sakte i henhold til mengden av turn angitt i instruksjonsboken. Juster luftventilen skru på samme måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117690.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles