Hvordan Wire en bobil Vannpumpe Rocker Switch

Vippebrytere er vanligvis montert på et vertikalt plan, til en vegg eller kontrollpanelet. De vil arbeide i alle retninger og kan monteres der mest praktiske. De er å foretrekke fremfor eldre stil vippebrytere fordi de er fjærbelastet og gå tilbake til sin sentrale posisjon automatisk når operatørene finger trykket er fjernet. Vippebrytere er tilgjengelig fra lokale RV forsyne butikker, samt noen automotive og store varehus. De kan bli hentet med en integrert varsellampe som lyser når bryteren er i "på"-posisjon. Bruk 14-gauge for alle tilkoblinger. Du trenger
Vippebryter
Wire
Spade kontakter
Crimpverktyg
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en vippebryter fra en RV leverandøren eller en auto deler butikken. Vippebryteren bør ha en øvre hvilestilling hvor vannpumpen er slått av, og da vugget til nedre posisjon pumpen er slått opp og varsellyset er tent. Brytere som selges i RV leverandører vil vanligvis skrives med "Off" og "On" på toppen og bunnen henholdsvis.
2

Koble til en "hot" ledningen til den sentrale terminalen på baksiden av vippebryter, ved hjelp av presstangen å feste en isolert spade tilkobling av riktig størrelse til å pare seg med terminalen. Dersom hot wire kjøres fra plusspolen på din coach batteri, installere en intern sikring av størrelsen mandat ved vannpumpen produsenten. Hvis hot wire kjøres fra bryterpanel eller sikring styret sørge for at det er beskyttet av en riktig dimensjonert sikringen.
3

Koble en feed ledning fra angitt terminal på baksiden av rocker bytte til vannpumpen. Den aktuelle terminalen vil bli utpekt av en trykt klistremerke eller preging på bryteren casing, og vil typisk lese "supply".
4 p Hvis vippebryteren har en integrert "på" varsellampe, en tredje ledningen må kjøres fra den utpekte terminal til jord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117400.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles