Slik lader en ATV batteri med en Deltran Battery Tender Junior

Deltran produserer en linje av batteriladere som fornemme lading batterikapasitet. De Battery Tender Junior avgifter ATV batteriene i bulk mode til de er ca 75 prosent ladet, skifter deretter til en absorpsjon modus med redusert strøm til den er fulladet. Hvis batteriladeren ikke er fjernet fra batteriet, gjelder laderen et vedlikehold eller vedlikeholdslading modus for å holde batteriet fulladet. Du trenger
Batteri terminal renere
Vis flere instruksjoner
en

Plasser ATV batteri nær Deltran Battery Tender Junior innenfor rekkevidde av en elektrisk stikkontakt.

2

Rengjør batteripolene med et batteri renere hvis de viser tegn til korrosjon. Vri batteri terminal renere venstre og høyre på hver terminal å rengjøre dem.
3

Sett alligator klipp lading fører inn i batteriladeren sele. Trykk på begge halvdelene sammen for å feste dem fast.
4

Knip den sorte alligator klipp for å åpne kjevene. Plasser kjevene rundt minuspolen. Slipp klippet slik at den griper tak i terminalen. Gjenta denne prosedyren for å feste den røde alligator klipp til den positive batteripolen.
5

Plugg batteriladeren til en elektrisk stikkontakt. Et grønt lys blinker, indikerer at batteriladeren fungerer. Lyset vil endre til en konstant grønt lys når ladingen er fullført.
6

Klem svart alligator klipp og fjerne det fra minuspolen. Fjern det røde krokodilleklemme fra den positive klemmen på samme måte. Koble batteriladeren fra det elektriske stikkontakten.
7

Skift batteri i ATV. Fest den sorte batterikabelen til den negative innlegg, og den røde batteri fører til positive innlegg. Stram mutterne eller skruer på hver terminal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117436.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles