Hvordan Wire Electric til RV Parkering

Den enkleste og tryggeste måten å koble en elektrisk forsyning til bobil eller RV, er parkeringsplass for å passe en proprietær forsyning pidestall. Forsyning pidestaller er lik hook-up bokser sett på de fleste campingplassene, men er bedre klargjort enn de fleste. De er vanligvis produsert med integrert 50-amp, 30 amp og 20-amp uttak, alle med riktig størrelse effektbrytere, en bruk meter og en pidestall lys. De er en selvstendig, værbestandig boks ferdig oppkoblet slik at når en 50-amp-tilkobling er opprettet alle uttak er drevet opp til riktig spenning. Ting du trenger, Elektrisk verktøykasse
Voltmeter
50-amp sikring (valgfritt)
Type UF-rated, 4-leder 6-gauge
RV pidestall
Kabel klipp
plast zip bånd (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hovedbryter boksen til eiendommen hvor RV er å bli parkert og slå av hovedbryter på toppen, vanligvis med størrelsene på 100 - eller 200-forsterkere. Skru og løft bort de døde-frontpanelet og bruke voltmeter for å teste fra makten dirigent til nøytral buss for å bekrefte all strøm er av. Visuelt bekrefte tilbudet til styret er delt enkelt fase, der to tunge varme ledninger fra hovedforsyningen makt dirigent og en enkel nøytral og én bakken tilkoblingen er gjort til nøytral buss og bakken blokk, henholdsvis.

2

Finn en 50-amp dobbel-hot pol, eller dobbel-buss, circuit breaker i din viktigste sikringsskapet, eller installere en i et ledig spor. Bruk Type UF-rated, fire-leder seks-gauge å kjøre to 120-volt varme ledninger til plasseringen av sokkelen, en svart og en rød, fra de to nedstrøms skruene på breaker. Orienteringen er uviktig. Kjør en hvit seks-gauge nøytrale ledningen fra den nøytrale bussen, og en grønn seks-gauge jordledningen fra bakken bar, til plasseringen av sokkelen.
3

Fjern saken foran av sokkelen, og installere fire-leders ledning i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis ledningen vil bli matet gjennom et knock-out utstyrt med en etterstramming klemme og koblet til tydelig merket terminaler i den nedre kvadrant av sokkelen. Den svarte og røde varme ledninger kan brukes om hverandre, så det spiller ingen rolle hvilken hot terminal hver er koblet til. Terminalen skruen for den nøytrale ledningen vil vanligvis bli malt hvite. Skrueklemmen for jordledningen vil vanligvis bli malt grønn.
4

Stram klemmen rundt fire-leders ledning der den kommer inn i sokkelen, og sett på saken foran. Bruk kabelklemmer eller plast zip bånd langs hele ledningen løp å sikre at det ikke representerer en tur fare og er beskyttet mot utilsiktet skade. Skift ut-frontpanelet på sikringsskapet og gjenopprette tilbudet ved å slå på hovedbryter.
5

Sett spenning meter til 240 volt og teste funksjonen til hver pidestall stikkontakten før du setter i RV landstrøm tilkobling til passende uttak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117405.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles