Spesifikasjoner for Polaris 600RR

Historien om Polaris begynner i 1950, da de ansatte i en butikk som solgte gården utstyr besluttet å foreta en snøscooter som kunne få dem til deres jakt leire i vinter. Denne snøscooteren hadde en låt laget av en korn-heis transportbånd. Denne tidlige versjonen ble fulgt av andre som brakte økt mobilitet for de som ønsket å komme seg ut i snøen. Polaris RR er en videreføring av dette snøskuterkjøring arv. Størrelse

Polaris 600RR er 9,7 meter lang og 48 inches bred. Høyden av maskinen er 44 inches, og på ski holdning er 42,5 inches. Bilen veier £ 475, og kan holde 9 liter i sin gasstanken.
Engine Informasjon

Motoren er en horisontal in-line motor. Den har to sylindere og to slag og funksjoner siv ventiler. Polaris 600RR motor fortrenger 36,6 kubikk inches. For å starte Polaris 600RR, må du trekke starteren. Bilen har også en forgasser.
Ski og Skag

ski --- stykket som strekker seg utover fronten av maskinen og ser ut som faktiske ski --- av snøscooter er laget av komposittmateriale, mens Skag, en forlengelse av ski, er laget av karbid.
Track

spor, som ligner et transportbånd, er 121 inches lang og og 15 inches bred. Høyden på lug mutter er 1,25 inches.
Andre funksjoner

Polaris 600RR har oppvarmet håndtak for vinteren nytelse og har en lang sete. Ifølge Off-Road, har Polaris 600RR "senket engineplacement utformet for å forbedre håndtering dyktighet." Sin suspensjon gjør at du kan gå lange turer med komfort; sitt design kan du også kjøre bilen og ride langrenn på ujevnt terreng

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117829.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles