Hvordan sette opp en lik-i-zer Hitch

Towing en stor trailer med bilen din kan være en nervepirrende opplevelse på grunn av trailer svaie forårsaket av sidevind eller ved å møte andre store kjøretøyer på veien, som passerer lastebiler . Equal-i-zer har laget haker og andre camping hjelpere siden midten av 1940-tallet. Equal-i-zer stikk gjør akkurat det - det utjevner vekten av tilhengeren likt over alle fire hjørner av kjøretøyet stry, i stedet for bare på bakre støtfanger. Dette gjør tauing enklere og praktisk talt eliminerer svaie. Sørg for at Equal-i-zer stikk er satt opp skikkelig før du starter turen. Du trenger
Målebånd eller målestokk
Socket satt
Skralle
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Load tilhengeren og slep kjøretøy som de ville være mens du reiser, inkludert alle forsyninger, vann septiktanker og passasjerer. Parkere slepet bil og tilhenger på en vannrett overflate og i tråd med hverandre omtrent fem meter fra hverandre for å tillate arbeider plass i mellom. Mål fra bakken til hvert hjørne av bilen på støtfangere. Noter disse målingene.
2

Nivå traileren å sikre at det er parallelt med bakken. Målt fra bakken til toppen av opphenget kopleren på fronten av tilhengeren med et målebånd. Sett justerbar stikk ball skaft inn i stikk mottakeren på slep kjøretøy. Mål fra bakken til toppen av stikk ball med et målebånd. Fjern muttere og bolter og flytte den justerbare skaftet opp eller ned slik at stikk ball måling samsvarer med trailer coupler måling så nært som mulig. Trekk til muttere og bolter på skaftet for hånd slik at stikk hodet kan roteres fremover.
3

Roter stikk hodet fremover og plasser spacer klinke og fem avstandsskivene (antall av avstandsskivene kan endres senere å få den ideelle sett opp) inn i hullet i skaftet rett bak stikk hodet. (Merk: Start med fire avstandsskivene hvis du vil være tauing med kort akselavstand SUV.) Stram boltene som fester stikk hodet til den justerbare skaft med en skiftenøkkel eller socket og skralle
4

. Mål fra koblingen på tilhengeren til innenfor 29 til 32 inches langs den øvre rammen av tilhengeren tungen og lage et merke på hver side. Hold lenke plater for equalizer barer, en på hver side av tungen frame rail, på disse merkene. Sett inn festeboltene gjennom hullene i toppen og bunnen av hver kobling plate. Plasser en skive og mutter på hver bolt og skru med en skiftenøkkel. Installer de to gjenværende lenke plater på samme måte på den andre rammen rail av tilhengeren tungen.
5

Installer equalizer barer i stikk hodet og fest dem med pinnene og klipp gitt. Jekke opp fronten av tilhengeren ved å rotere håndtaket tilhengeren jekk i en retning med klokken. Tilbake slepet bilen opp på hengeren slik at den stikk ball er direkte under tilhengeren coupler. Plasser enden av hver stolpe på brakettene som du montert i trinn 4 og fest dem med klipsene som følger med.
6

Nedre tilhengeren tungen inntil den får kontakt med stikk ball. Fest tungen til ballen ved å skyve låsemekanismen fremover. Fortsett å senke trailer tungen til tungen jack er av bakken. Mål fra bakken til alle fire hjørner av kjøretøyet stry igjen. Påse at alle fire målinger har redusert likt. Hvis dette er tilfelle ingen ytterligere justeringer er nødvendig.
7

Hev trailer tungen med tungen jack. Fjerne eller legge til vaskemaskin avstandsstykker bak stikk som i trinn tre. Gjenta trinn 6. Gjenta denne prosedyren til alle fire kjøretøy målinger redusere likt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117724.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles