Blue Ox Tilhengerfeste Instruksjoner

Blue Ox Produkter av Pender, Nebraska, og tilbyr en linje av slep barer utformet for å feste et kjøretøy til baksiden av en annen for tauing. For eksempel lar et slep bar deg å ta bilen med deg når du reiser i bobil. Lær hvordan du skal bruke et slep bar å holde fra å skade tauet bilen. Du trenger
Skiftnyckel
Helper (valgfritt)
¾-tommers skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Rett inn monteringshullene på hver av de to trekkstang armer med monteringshullene på bunnplaten på forsiden av tilhengerens. Sett inn ½-tommers pinner som fulgte med slep bar inn i hullene for å feste slep bar til kjøretøyet. Sett låsesprintene i de små hullene på slutten av ½-tommers pinner for å holde dem på plass.
2

Skyv koblingen på slutten av Tilhengerfeste armene til den er sentrert med foran tilhengerens. Stram de fire Tilhengerfeste arm festeboltene (to per arm) med en skiftenøkkel.
3

Linje opp kjøretøyet som skal taues rett bak slepe bilen på et plant parkeringsplass og sett parkeringsbremsen. Bruk en hjelper hvis nødvendig og tilbake det første kjøretøyet slik at stikk ball er direkte under koblingen på slep bar. Sett på parkeringsbremsen av trekkvognen. Senk kopling mot stikk ball til den er helt på plass.
4

Stram mutteren på undersiden av slepet bar coupler med en ¾-tommers skiftenøkkel for å feste slepet bar koplingene til stikk til trekkvognen.
5

Hekt Tilhengerfeste sikkerhet kabler eller kjettinger i krokene som gis på bunnplate av kjøretøyet som skal slepes. Kryss kabler eller kjettinger i en "X" under slep bar og koble dem til krokene på stikk til trekkvognen.
6

Skyv ledningsnettet kontakten fra tilhengerfeste til tilhengeren lys kontakten på baksiden av trekkvognen (nær trekkrok) til den er helt på plass.
7

Stram alle bolter og muttere på slep bar jevne mellomrom mens du reiser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117725.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles