Hvordan du monterer en vinsj på en Grizzly

Yamaha Grizzly er en stor all terrain vehicle (ATV) som har forskjellige motor alternativer. Installere en vinsj på Grizzly gir hjelp mens de var ute på stier, ranch eller gård. På forsiden av den Grizzly modellen sitter en børste vakt at vinsjen monteringsplaten sikrer til. Som hver vinsj er forskjellig, etter montering av vinsj til Grizzly, finne riktig koblingsskjema for ledninger vinsjen til strømkilden. Du trenger
Winch
Winch monteringsplate
braketter
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser monteringsplaten på baksiden av frontbeskyttelsen slik at forsiden av platen vender forover eller ut. Plasser en monteringsbrakett gjennom en av de støtte hullene på høyre og venstre oversiden av monteringsplaten.
2

Trekk til konsollene med skralle sett. Fest brakettene så stramt som du kan bruke skralle sett. Sjekk spenningen med jevne mellomrom og stram parentes hvis nødvendig.
3

Fest den nedre enden av monteringsplaten til pensel vakt på samme måte som du fester toppen av monteringsplaten. Plasser vinsjen på monteringsplaten og du har vennen holder monteringsplaten på plass.
4

Sett sikre bolten gjennom monteringshullene i hvert hjørne av vinsjen. Trekk til boltene med skralle sett. Veilede ledningene gjennom hullene på monteringsplaten og wire vinsjen henhold til koblingsskjema av den spesifikke vinsj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117726.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles