2001 Yamaha Kodiak Spesifikasjoner

The 2001 Yamaha Kodiak mest fremtredende funksjoner inkluderer et høyt montert radiator, hydrauliske skivebremser, motor sidedeksler og inne fendere. Ifølge "ATV Magazine", "The Kodiak var som flyr forhandler showroom etasjer." Bladet videre lagt til Yamaha Kodiak har "den beste motorbrems tilgjengelig på en automatisk". Kombinert, disse fremtredende trekk gir beskyttelse mot vann og gjørme og gir effektiv bremsing. Motorspesifikasjon

2001 Yamaha Kodiak har en 4-takts, væskekjølt motor med enkel overliggende kamaksel (SOHC). Betegnelsen 4-takts refererer til motorsyklus av ATV: innsprøyting, kompresjon, forbrenning og eksos. Syklusen inntreffer hver to omdreininger av veivakselen. Den 4-takts motor er den vanligste forbrenningsmotoren brukes til biler, lastebiler og ATV. Vannkjølt er en metode som overfører varme fra motoren inn i kjølemiddel-løsning (vann og frostvæske). Kjølevæsken sirkulerer gjennom sylinder-blokken, og når oppvarmet, reiser til radiatoren, som overfører varmen utenfor motoren. Fordelen med en væskekjølt system er det gir motoren en mer stabil driftstemperatur. Den SOHC er et system for åpning og lukking innløps-og eksos ventiler og er ofte funnet på 4-takts motorer.
Transmission Specs

Transmisjonen er Ultramatic V- belte med motorbrems og tilbyr Hi, Lo, Rev og Park alternativer. Den Ultramatic overføring menes utsending er automatisk og drivremmen stopper når bremsene brukes. Dette alternativet sies å legge en lengre innkjøringsperiode liv til Kodiak drivrem.
Drivverk Specs

Drivverket er akselen drevet, med push- knappen på kommando skifter mellom to-og firehjulstrekk. Det er ingen stick shift involvert. Unnslippe en søledam eller krysse en bakke er like enkelt som å trykke på en knapp for å bytte til 4 av 4. Når du ikke lenger trenger det, trykke på en knapp vil slå stasjonen tilbake til 2 av 2.
Dimension Specs

lager vekten av 2001 Yamaha Kodiak ATV 545 pounds. Foran stativet har en vekt kapasitet av 88 pounds og bak 176 pounds. Drivstoffet kapasiteten er 4 liter og slepekapasitet 1,102 pounds. Den totale høyden på ATV er 44,1 inches, med en bakkeklaring på 9,7 inches og setehøyde på 32,3 inches.
Diverse Specs

veil.pris for 2001 Yamaha Kodiak er $ 6199 for rød, grønn og beige fargede modeller, og $ 6499 for Hunter Edition av Kodiak. Forskjellen mellom de to modellene er sistnevnte legeme er malt i en kamuflasje farge. Prisen for brukte modeller vil variere avhengig av kjørelengde og tilstand på ATV. Instrumentering er minimal og inkluderer analog speedometer og kilometerteller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117738.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles