Hvordan å stramme kjedet på en Polaris Explorer 250 ATV

Kjeden på Polaris Explorer 250 ATV går fra overføring tannhjul til bakakselen tannhjul. Overføringen tannhjul er plassert på den bakre side av overførings-og ser ut som et stykke rund metall med skarpe punkter på den. Den bakre aksel tannhjulet er en stor rund metall-plate med pigger rundt den, som ligger mot midten av bakakselen. Kjeden er forbundet med små ledd, med pinner i midten av hver kobling. Fjerne koblinger vil stramme kjedet. Du trenger
ATV lift
Chain link verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Raise baksiden av Polaris Explorer 250 ATV av bakken, ved hjelp ATV lift. Plasser en jack stå under motoren, på høyre og venstre side. Senk Polaris Explorer 250 ATV på bukker.
2

Plasser koblingen verktøyet over en av kjeden linkene på toppen av kjeden, slik at koblingen verktøyets metall pin er foret opp med PIN i kjettingleddet. Vri håndtaket på lenken verktøy for å presse kjeden link ut fra midten av kjeden link.
3

Fjern kjeden fra kjettingen. Koble de to endene av kjeden, slik at hullene på hver kobling er på linje med hverandre. Sett metallpinnen inn til sentrum av koblingens hull.
4

Plasser koblingen verktøyet over kjeden link, og pass på at metallpinnene blir med hverandre. Vri håndtaket på linken redskap for å skyve pinnen inn i kjeden link.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117637.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles