Hvordan Monter en Deformert ATV Tire

Montering av en deformert ATV dekk innebærer i utgangspunktet den samme prosessen som å montere en ny dekk på ATV rim, så lenge de nedre kantene på begge sider av dekket ikke er deformert og kan gjemt under metall kantene av ATV rim. Tenk imidlertid at montering av en deformert dekk er farlig, da det kan føre til dekk svikt og muligens ulykker. Du trenger
WD-40
Buet kråke bar
Vis flere instruksjoner
en

Plasser ATV rim på en ren, tørr overflate, med fronten av felgen som vender oppover. Spray kanten og innsiden av den felg som dekket skal dekke med WD-40.
2

Place den side av dekket som skal være vendt med innsiden (aksel) på forsiden av felgen . Trykk ned på dekket til kanten av dekket spretter på felgen. Skyv kubein mellom dekket og felgen. Trykk ned på kråke bar til dekket spretter på felgen. Gjenta dette hele veien rundt kanten av felgen til sete innsiden av dekket på felgen.
3

Spray WD-40 på det indre røret, skyv det indre røret mellom felgen og dekket. Sett ventilen stammen i ventilen hullet og vri lokket på den, slik at ventilen stammen ikke vil komme ut mens du arbeider.
4

Skyv bøyd siden av kråke bar mellom felgen og dekket. Plasser crow bar slik at håndtaket på kråke er vendt mot midten av felgen. Trekk tilbake på kråke bar til sete dekket. Flytt crow bar kontinuerlig rundt kanten som du trekker tilbake på det, inntil felgen er helt på plass på ATV rim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117636.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles