1998 Polaris Indy 500 Spesifikasjoner

I 1998 fortsatte Polaris Industries sin tradisjon med å produsere bestselgende snøscootere ved å slippe Polaris Indy 500. The '98 Polaris Indy 500 er neste generasjons modell av en annen populær Polaris snøscooter linje, Classic, som er en touring snøscooter som lar deg dekke lange avstander samtidig gi deg både komfort og stabilitet. Body

Tre farger var opprinnelig tilgjengelig - svart (standard fabrikk farge), hvit og en to-tone blå gran som bleknet i en lys metallisk safir. De to-tone farget modell og den hvite modellen fikk en halvhøy frontruten og en litt lengre sete enn standard svart modell.
Engine

Alle '98 Indy 500-årene ble fabrikken installert med Polaris 488cc væskekjølt twin-motor, som var utstyrt med to 38-millimeter forgassere og en kondensator utladninger (CD) tenningssystem. En P-85 kjørekoblingen med en 0,75 "bred drive kjeden drevet sporet, noe som tilsvarer en snøscooter er dekket.
Track

'98 Indy 500 var utstyrt med en Lyn spor som var pakket rundt XTRA-10 og bakhjulsopphenget. Den bakre fjæringssystem tilbudt 10,2 inches av reiser og var utstyrt med en justerbar Indy Demper. Forhjulsopphenget tilbudt 9,5 inches av reiser og var utstyrt med nitrogen celle sjokk, en vridning bar og kontrollert roll center (CRC) styring pakken. Barnekonvensjonen styring pakken reduserer scrub (lateral bevegelse av snøscooter ski) og bump (sideveis bevegelse av skiene gjennom suspensjon). Skivebremser ble utstyrt på alle Indy 500-modeller.
Egenskaper

11,8 gallon gass tank var standard på alle Indy 500-modeller. Ekstra funksjoner inkluderer EZ styre ski karbider å forbedre håndtering, håndvarmerne, håndtak tommelvarmere, et speedometer (med en tur meter), en turteller og halogenlykter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117759.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles