Hvordan endrer du ATV Bremser?

De fleste All-Terrain Vehicles (ATV) bruker en kombinasjon av trommelbremser foran på bilen og hydrauliske bremser på baksiden. Denne kombinasjonen kan fort komplisere oppgaven med å erstatte utslitte bremseklosser eller sko, forårsaker mange ATV eiere å henvende seg til sitt lokale forhandler for å få arbeidet gjort for dem. I virkeligheten erstatte bremseskoene eller pads er en ganske enkel oppgave, forutsatt at du har en solid ATV stativ og tålmodighet til å se jobben gjennom. Du trenger:
Breaker bar
Stikknøkkel og stikkontakter
ATV lift eller jack
Tenger
Wrench sett
Bremse-spray
Butikk håndklær
Bremse-sko
Allen nøkler
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
ATV Forberedelse
en

Park ATV på et plant underlag og løsne slepe nøtter fra hjulene, ved hjelp en riktig størrelse socket og breaker bar for økt innflytelse. Gjenta på motsatt hjulet.
2

Løft hjulene ut av bakken ved hjelp av en ATV lift eller knekt. Sett på parkeringsbremsen hvis du skal bytte bremsene foran. Plasser en hjulkile under forhjulene hvis du skal bytte bakbremsene.
3

Fjern løsnet slepe nøtter og dra hjulet ut av navet sitt. Ved hjelp av en tang, fjerne splinten fra navet slottet mutter. Skru slottet mutteren med en fastnøkkel og trekk navet av av akselen.
Drum Brake Shoe Replacement
4

Finn låsemutteren på bremsen armen, spak som er festet til bremseslangen og løsne den med en skiftenøkkel.
5

Trekk bremsen skoen backing plate ut av bremsetrommelen og fjern bremseklossene. Spray innsiden av bremsetrommelen med brems renere å fjerne brems støv oppbygging. Tørk av med en ren butikk håndkle.
6

Sett inn et par nye bremsesko inn bremsen trommelen. Skyv backing plate over bremseskoene. Stram bremsen armlengdes lås mutteren med en fastnøkkel. Installere på hjulet i motsatt rekkefølge og gjenta på motsatt hjulet.
Brake Pad Replacement
7

Finn festeboltene på siden av bremsekalippernes og fjerne dem med en unbrakonøkkel. Skyv bremsekalippernes ut av bremse rotoren.
8

Fjern bremsekloss pin med en skrutrekker og skyv bremseklossene ut av bøylen. Separer bremseklossene fra sine våren klipp og kast bremseklossene. Spray innsiden av bremsekalippernes med brems renere å fjerne bremsestøv oppbygging. Tørk den Tørk av med en ren butikk håndkle.
9

Place de nye bremseklosser utover våren klippet og sett hele forsamlingen inn bremsekalippernes. Skru bremseklossens pins på plass med skrutrekkeren. Trekk bremseklossene litt for å sikre at de er sikret på plass av bremseklossens pins. Skyv bremsekalippernes over bremse rotoren. Monter bremsekalippernes på sin braketten med en pipenøkkel til å sette inn og stramme alle bolter.
10

Sett på hjulet i motsatt rekkefølge og gjenta på motsatt hjulet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117681.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles