Hvordan Wire en Slide-In Camper

En av de mest populære tilbehør blant rvers er et lysbilde-in room delen, oftest kalt en slide-out, bump-out eller gli. The slide-out reduserer en campingvogn ubehagelig trangt følelse, og nyere enheter med fire slide-outs kan faktisk ha sin bruksareal økt med nesten 100 prosent. Soverom slide-outs er generelt det mest ønskelige, med bysse og sittegrupper tett bak. Kabling et forhåndsdefinert slide-out etter komponentfeil eller en brann er en relativt enkel prosess, så lenge produsentens koblingsskjemaer er tilgjengelige. Du trenger
Elektriker verktøykasse
Wire
kontakter
Effektbryter
Elektroniske komponenter (system spesifikke)
Vis flere instruksjoner
1

Kontakt både campingvogn og slide-out produsentens tekniske støttepersonell å få koblingsskjemaer, noen ganger kalt skjemaer. Produsenten av slide-out kan vanligvis bli etablert ved å lese navnet preget eller trykt på siden av stasjonen motor.
2

Sjekk bak kabinettet eller veggen der din kontroll og overvåke paneler er innfelt. Det bør være en dør som gir tilgang til baksiden av alle de kablede system management komponenter og deres respektive vevstoler. Systemet vil typisk bestå av et kontrollpanel, en skjerm panel, en eller flere kretskort, en eller flere solenoider og en eller flere releer.
3

Forstå hvordan hele maskinen du vil bli kabling faktisk fungerer. Vanligvis makt vil bli levert gjennom en effektbryter med det første panelet av en kodede slide-out sikkerhet bryter med to ledninger vedlagt. Den andre terminalen vil mate til kontrollpanelet, fra hvilke tilkoblinger som er laget for å skjermpanelet og en slide-in/room-out vippebryter. Vippebryteren initierer bevegelse i slide-out er rack-and-pinion eller hydraulisk mekaniske drivsystemer.
4

Conform nettopp til alle fargekoder og wire målere anbefalt av selskapets koblingsskjema. Komponenter bør vanligvis være godkjent for 14-volt DC på 40-amp pigg for topp etterspørsel og 20-amp kontinuerlig bruk. Bryteren brukes til å beskytte motoren må også være dimensjonert presist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117362.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles