Hvordan Grease hjullagrene på en Trailer

De fleste har sett en trailer sitter på siden av motorveien med en kloss under aksel og ett hjul av. De fleste sannsynligvis tror det er på grunn av en punktering, men i virkeligheten er det trolig at et hjullager mislyktes på grunn av dårlig smøring og tilhengeren eieren har hjulet og navet og er febrilsk leter etter noen å reparere den slik at han kan få Tilbake på veien. Dette scenariet er veldig enkelt å aldri ha spille ut for deg selv, fordi alt som er nødvendig for å unngå det er forsvarlig vedlikehold av tilhengerens hjul lagrene. Smør hjullagrene på en trailer riktig og regelmessig og du har mange års problemfri bilturer. Du trenger
Fettpresse
hjullagerfett
Jack
Jack stå
Boring
Hammer
Tenger
1/2-inch firkant skralle
Socket å passe spindelmutter
skrutrekker
Replacement fett segl
Seal driver
maskeringstape
Splint
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller sentrum av navet for en liten metall-eller gummikappe. Hvis man er til stede, ta den ut og se etter en smørenippel inne. En smørenippel gjør dette til en meget rask og enkel oppgave som alt som trengs er å pumpe fett inn i koplingen til indikatoren viser at det er fullt. På noen huber dette er en blå linje som er avslørt som fett pumpes inn, på andre fettet begynner å fylle hulrommet rundt smørenippelen. Etter indikatoren viser tilstrekkelig fett har blitt pumpet rett og slett sett på lokket og du er ferdig.
2

Jekk opp tilhengeren hvis ingen midthetten eksisterer i navet dekselet. Støtt trailer på bukker eller andre sterke støtter. Ikke bruk betongblokker som disse kan knuse og ødelegge.
3

Forstå at du tar navet dekselet er nødvendig hvis ingen cap er til stede. Gjør dette ved å plassere poenget med en meisel i området mellom kanten på baksiden av hetten og huben og trykke på meisel lett med en hammer. Roter hjulet 1/4 omdreining og gjenta til navet dekselet er fjernet.
4

Fjern splinten som låser spindelen mutteren på plass. Det vil ta mot klokken for å løsne.
5

Hold hånden under enden av akselen og slå på siden av dekket med håndflaten din. Dette vil føre til at sikringsskiven og ytre hjullager å begynne å komme ut av navet. Hvis det ikke kommer helt ut vil det være i en posisjon hvor den kan gripe med fingrene og dro av akselen. Sett peiling på en ren overflate, for eksempel et stykke papir.
6

tak dekket fast på begge sider og trekk ut av akselen. Plasser dekket forsiden ned på gulvet.
7

Fjern fett segl fra sentrum av navet. Det kan være nødvendig å tappe en skrutrekker i rundt det før det kan bli pried ut. Bruke ekstrem forsiktighet for å unngå kontakt lageret med skrutrekkeren. Når pakningen er fjernet kast den. Løft lageret fra navet med fingrene.
8

Bruk et egnet løsemiddel, for eksempel en vaskemaskin deler avfettingsmiddel eller diesel (aldri bruke bensin som er usikre på grunn av brennbarhet) og rengjør begge lagrene , mutter og sikringsskiven. Sørg for at alle gamle fett er fjernet. Tørk lagrene ved hjelp av trykkluft hvis det er tilgjengelig.
9

Plasser en ball av hjullagerfett i håndflaten. Hvis du er høyrehendt, vil du ønsker å plassere fett i venstre håndflate.
10

Hold hjullager på om en 45 graders vinkel og med de små side opp. Skyv bunnen av lageret inn i kanten av ballen av fett og trekk den gjennom fett. Dette tvinger fett inn i lageret, fylle den opp. Fortsett denne til fettet kommer ut av området mellom sentrum rase og lageret holderen. Slå lageret i hånden litt og gjenta prosessen til du er sikker på at fettet har blitt tvunget mellom alle bærende valser. Gjør dette for begge lagrene.
11

Tørk alle de gamle fett fra innsiden av navet. Sjekk lagersporene (den blanke koniske ringen lageret passer inn) for ru flekker eller polert områder. Hvis noen blir funnet, skal rase skiftes ut. Hvis alt er bra, pels løpene med et tynt lag med hjullager fett.
12

Plasser indre lageret i løpet. Installere et nytt fett segl bruker et segl driver. Smør kanten av fett segl.
13

Wrap gjengene på enden av spindelen med maskeringstape. Dette beskytter forseglingen når navet og dekkene er montert på akselen.
14

Løft hub og dekk på akselen og skyv den helt inn på akselen.
15

Monter ytre peiling, thrust skive og mutter. Vri med klokken for å stramme. Trekk til mutteren med en socket mens du vrir på hjulet, strammer bare til du kjenner motstand i å snu hjulet. Så tilbake av mutter 1/4 omdreining. Trekk til mutteren igjen, men bare frem til all slark forsvinner fra hjulet. Ikke stram den.
16

Sett inn en ny splinten og navet dekselet. Gjenta for alle hjulene på tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117455.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles