Honda ATV Rancher 420 Ytelse

Honda Powersports utgitt Rancher all- terrain vehicle linje for rekreasjon i et utvalg av terreng . Nyttig for bønder, jegere eller leting , har 2011 Rancher AT en produsent anbefalte pris som starter på $ 6999 . Ytelsen varierer fra modell til modell - åtte modeller er tilgjengelig fra og med 2011 , hver med en 420cc motor. Suspensjon

Allsidig på en rekke terreng, kommer hver versjon av 2011 Rancher med uavhengige doble triangelarmer foran suspensjon som har en maksimal reise på 6,3 inches . Bakhjulsopphenget har også 6,3 - inches av reiser. Standarden Rancher benytter et enkelt støt festet til den bakre svingarmen . Den Rancher AT bruker uavhengig doble triangelarmer i baksetet.
Motor & Gir

Hver Rancher bruker en væskekjølt 420cc firetaktsmotor , men AT -modellen bruker en overhead ventil semi - tørr - sump ensylindret design, mens standard-modellen bruker et drivstoff -injisert toppventil våt sump ensylindret design. AT modellen har automatgir og standard modellen har en femtrinns girkasse som inkluderer en revers .
Dimensjoner

standard 2011 Rancher veier 547 - pounds , sammenlignet med 623 -kilos aT modell . AT -modellen har en bakkeklaring på 9,1 - inches mens standardmodellen klarner 6,5 - inches . Hver har en lengde på 80,9 - inches og bredde på 46,1 - inches .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117357.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles