Slik installerer du en Ford F-150 RV Trailer Light Control

Ford F-150 pickup lastebil selges med forhåndsinstallert trailer brems kontroll og både fire-og sju-pin uhell. For kontroll av lys på tilhengeren alene bare den flate fire-pin stikk brukes, mens den runde sjupluggs stikk brukes for styring trailer lys, bremser og 12-volt varme forsyning til tilhengeren. I tilfeller der fire-pins trailer lysstyring må installeres på nytt på grunn av skade på stikk eller sele, må en industristandard arrangement av ledninger følges for å sikre forsvarlig drift av tilhengeren lys. Jobben er grei og enkel. Du trenger:
fire ledere ledning (valgfritt)
Fire-pin stikk
Box cutter
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
plast zip bånd

Vis flere instruksjoner
en

Finn frem sele som leverer strøm til de fire-pin stikk. Det går vanligvis fra under førerdøren, der det er festet på utsiden av rammen rail, under førersiden av planet og over den bakre delen til en sentral beliggenhet i nærheten av kulen.
2

Utvid ledningen tilstrekkelig til å nå plasseringen av kulen hvis den har blitt skadet. Kjøp en fire-leder ledning fra en auto forsyning butikken og bruke en boks cutter å trimme bort to inches av den ytre hylsen fra begge ender, være forsiktig så du ikke skader den fargekodede isolasjon rundt hver enkelt ledning innenfor. Bruk wire strippere å strippe bort en halv tomme av fargekodede isolasjon fra alle fire interne ledninger, så vri dem individuelt i fire separate, tau-lignende fletter. Gjenta prosessen med slutten av den forhåndsinstallerte ledningen hvis det er nødvendig.
3

Match de fargekodede ledningene sammen, brun til brun, hvit til hvit, gul til gul og grønn til grønn. Lodde skjøter og isolere hvert bli med separat med en shrink wrap isolasjon kit i henhold til produsentens instruksjoner.
4

Monter fire-pin stikk til den forhåndsinstallerte eller utvidet ledningen slik at den strekker seg fire inches fra braketten holder kulen. De fire-pin stikk skal ha blitt gitt i to deler, en mannlig og en kvinnelig halvparten. Sørg for at du passer til F-150 at halvparten som vil pare seg med den kontakten på RV trailer, vanligvis den kvinnelige halvparten skal monteres på bilen, men alltid sjekke. Begge omganger skal ha blitt utstyrt med en lengde på fire-leder fargekodet ledning pre-attached.
5

Trim, stripe, loddetinn og isolere den flate fire-pin stikk til slutten av den forhåndsinstallerte eller lengre wire.
6

Bruk plast zip bånd for å feste den nye traileren lysstyring ledninger og stikk til undersiden av F-150, slik at det ikke får kontakt varme eller bevegelige overflater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117379.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles