Hjemmelaget Trailer Lett Tester

Testing trailer lys etter utskifting av en lampe eller en komplett re-ledningene jobben krever vanligvis koble tilhenger til slepet kjøretøyet. Dette kan være smertefullt hvis tilhengeren er i butikken, eller du har lånt lastebil til kompisen din for en kort periode. På bare noen få minutter, og med svært liten innsats, kan du lage en hjemmelaget trailer lys tester med eget batteri og trailer-kontakt og sjekke disse lysene overalt. Hva du trenger

Du trenger en 12-volts batteri, et innebygd sikring holder og 20 amp sikring, et slep kjøretøy-side trailer-kontakt, noen 14 eller 16 gauge bilbransjen wire, en to-spiss turn signal flasher og et senter off dobbelt kast vippebryter. Du trenger også en container som en melk kasse for å holde alt. Du kan bruke en hvilken som helst 12-volts batteri, men for portabilitet skyld en gressklipper eller motorsykkel batteri er best.
Kabling ditt tester

Begynn med å skru av den innebygde sikringsholderen til den positive pol. Koble den grønne ledningen fra trailer-kontakt og en kort lengde på automotive ledning til motsatt ledningen fra sikringsholderen. Koble denne korte stykke wire til en av de ledende delene av blinklys blinklys. Ved hjelp solderless kontakter gjør denne jobben lett som en kvinnelig spade-kontakt passer til blinklys utstikkerne perfekt. Koble den andre flasher spiss til sentrum terminalen på vippebryter med en kort lengde på wire. Deretter kobles den gule tilhengeren kontakten ledning til en side av bryteren, og den brune tilhengeren kontakten ledning til den andre. Det siste trinnet i byggingen av tilhengeren lys tester er å koble den hvite ledningen fra traileren kontakten til minuspolen.
Bruke tester

Testing trailer lysene med din nye tester er enkelt. Så snart tilhengeren er koblet til testeren trailer kontakt, tilhengeren baklys og eventuelle sidemarkeringslykter vil belyse om de fungerer som de skal. Vend vippebryter spaken til den ene siden for å teste blinklys pære. Bruk bryteren i motsatt retning for å teste lys på den andre siden av tilhengeren. Dette tester også bremse lys fordi blinklys og bremselys bruker samme glødetråd av pære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117529.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles