Hvordan Glue Tubular dekk

Tubular dekk har lav motstand, er holdbare og kan kjøres på en høy rekke pounds per kvadrattomme (psi). Dessverre kan rørformede dekk være frustrerende og utfordrende å installere. Det er imidlertid mulig å lime denne type dekk hvis du kjenner den riktige prosess. Nylig flertallet av sykling selskaper har sluttet å produsere felger med rørformede dekk, selv om noen få sykler er likevel gjort med disse spesielle dekk. Du trenger
Tubular rim
Luftpumpe
Soap
Vann
Tubular dekk lim
Vis flere instruksjoner
en

Strekke ny rørformet dekket over en rørformet rim. Pumpe det til 60-80 psi og la det nye dekket på et lunt sted i 24 timer.
2

Rengjør sykkelen felger også. Skur felg med varmt vann og såpe for å fjerne eventuelle gamle lim fra overflaten. La felgene tørke helt.
3

Påfør et tynt lag med lim på felgen starter fra området ved siden av ventilen hullet og fortsett inntil hele felgen har vært belagt med lim. La limet satt i 24 timer.

4. Sagt på en annen lag med lim på felgen på toppen av det første laget. La limet tørke i 24 timer igjen.
5

Påfør et tynt lag med lim på innsiden av den strukket dekk. Deretter settes et tredje lag med lim på overflaten av felgen.
6

Arbeid det rørformede dekket på felgen. Start på ventilstammen og trekk dekket rundt kanten, så raskt som mulig, slik at limet ikke tørker før dekket er riktig innstilt. Bruk så mye kraft som er nødvendig.
7

Pump opp dekket til produsentens anbefaling. For de fleste rørformede dekk, dette er 100 psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117624.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles