Hvordan wire opp en lastebil for en Trailer

Å ha en trailer kan være et praktisk tillegg til lastebilen din, ettersom det gir bæreevne og øker allsidigheten av kjøretøyet. Men det er mer å installere en trailer enn bare bolting et stikk til rammen og sette en ball mount i mottakeren. Du må koble tilhengeren riktig så baklysene, blinklys og bremselys virker riktig, ellers kan du risikere å få en billett. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2004 Toyota Tacoma, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Phillips-skrutrekker
kjøretøy-spesifikke trailer ledningsnett
Drill med Phillips-head vedlegg
selvgjengende skruer
Zip bånd
Vis mer Instruksjoner
en

Skru baklysene med en Phillips-skrutrekker. Trekk ut baklysene og koble det elektriske anlegget ved hjelp av hendene, og deretter sette baklysene til siden.
2

Skyv den venstre siden av bilen-spesifikke trailer ledningsnettet opp fra bunnen av sengen inn i hullet der venstre baklys mounts å bruke hendene, og deretter klippe trailer sele i aksjen baklys sele. Sett en selvgjengende skrue gjennom ringen terminal festet til bakken ledningen fra trailer sele og skru den til metall bak baklys med bormaskin. Kjør høyre side av tilhengeren sele til passasjersiden av bilen, og gjenta ledningene prosessen.
3

Sett baklysene med en Phillips-skrutrekker. Før trailer sele kontakten på tilhengeren ledningsnettet over rammen og ved siden av stikk på bilen, sikre den til rammen langs veien ved hjelp av zip bånd. Forlate trailer sele kontakten nær stikk med litt slakk, slik at det er lett tilgjengelig når du kobler til en trailer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117557.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles