Slik lader To Tolv Volt batterier som fôrer 24 volt til en Motor

Twenty-four-volts motorer er vanlig i golfbiler, båter, RVs, og drevet handicap scootere på grunn av deres større effektivitet i kontinuerlig krevende arbeidsoppgaver. Tolv-volts batterier er langt mer vanlig og økonomisk, skjønt, så det mest praktiske ruten til 24 volt i 2010 er fortsatt å koble to 12-volts batterier i serie. Dette er en utfordring når du prøver å lade de to 12-volts batterier når de brukes til å gi 24 volt. Den sikreste, enkleste måten er med en 24-volts lader. Du trenger:
En 24-volts batterilader, Elektrisk tang
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en 24-volts lader med en amp-timers vurdering av om lag en tiendedel av ett batteri normale kontinuerlig amp-timers vurdering å skaffe en overnatting kostnad. Dette nummeret skal være tydelig trykt på etiketten på hvert batteri, i nærheten av sin spenning. To små 12-volts scooter seriekoblede batterier for å gi en 24-volts utgang, hver med en 12-amp-timers vurdering, for eksempel, vil derfor kreve en 24-volts lader med minst en 1,2 amp-timers rating. To store 12-volts RV seriekoblede batterier hver med en 250-amp-timers vurdering ville kreve en 24-volts lader med en 25-amp-timers rating.
2 Many makt scootere bruke to 12-volts batterier.

Koble scooter-tallet, RV-er, eller andre enhetens røde positive og svart negative forbindelser fra de seriekoblede batterier før lading. Dette forhindrer skade på enhetens elektronikk.
3

Koble den røde positive kabelen klipp av 24-volts lader til plusspolen på batteriet med et plusstegn (+) som forsyner positiv spenning til enheten
4

Koble den svarte negative kabelklipsen til den negative terminalen med negativt fortegn. (-) på batteriet forsyne negativ spenning til enheten. Kabelen mellom negative innlegg på det første batteriet til den positive innlegget i det andre batteriet, kalt serie-koble kabelen, bør bli stående.
5

Plugg inn laderen til en jordet 115 -volt AC veggkontakten (vanlig hus strøm) og sjekk for sikker drift. De fleste ladere har reverse-oppkobling deteksjon og rødt og grønt lys til å råde riktig eller feil oppkobling henholdsvis.
6

Koble fra og koble fra laderen når batteriet er ladet. De fleste ladere vil slutte å blinke sine grønne lading lys, eller lys vil gå fra gult til grønt. Individuelle lader instruksjoner vil inneholde denne detaljen. Som en tommelfingerregel, er 10 timer eller over natten vanligvis nok. Koble enhetens strømledninger, røde til positive og svarte til negativ, av seriekoplede batterisett, og teste enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117617.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles