Travel Trailer Kjøpeguide

En reise trailer er et rekreasjons-kjøretøy som kan slepes på en trekkrok eller bak et kjøretøy ved hjelp av en svingskive. Et femte hjul er en stor plate som er lagret i bak på trekkjøretøyet. Ifølge JR Consumer Resources, tauing hengeren helt avhengig av styrken og stabiliteten i det femte hjulet. Reise trailere vanligvis koster mye mindre enn klasse A og klasse C trailere, som er motorkjøretøy. Når du kjøper reise trailere, bruke tid på å forske ulike typer tilhengere, bør du vurdere din bruk og sammenligne kostnader. Trailer Design

Reise tilhengere varierer i størrelse og design. Små grunnleggende modeller er like til telt på hjul, mens større modeller kan inneholde flere møblerte rom som ligner på bobil. Reise trailere har ingen motor og kan lett spente når du når ditt reisemål. De fire primære typer inkluderer trailer trenere, nedfellbare trailere, teleskopiske tilhengere og campingvogner. Trailer trenere er vanligvis 30 - til 40-meter lang og kan enkelt lastes og losses for familieturer. Nedfellbare trailere er like hjul telt. De er bærbart og lett å taue. Telescoping tilhengere er stiv og har vekten og kapasitet av klasse A eller klasse C reise biler. Camper tilhengere er vanlig og er populære på grunn av deres evne til å reise off road.
Usage

En reise trailer skal lett ta deg hvor du vil gå. Weekend reisende har andre behov enn heltids-reisende. Jo mer du har tenkt å bruke trailer, jo mer holdbart det skal være. Hvis du planlegger å reise hovedsakelig i sommer, bør du vurdere en markise eller air condition. Hvis du planlegger å reise i vinter, vil du trenge oppvarming utstyr. Stedet der du planlegger å gå vil også bestemme hvilken type trailer nødvendig. Mindre trailere er bedre for å reise til små områder som campingplasser. Større trailere er bedre hvis du ønsker mer luksuriøse fasiliteter.
Kjøp av brukte

Mens nye er vanligvis foretrekkes når du kjøper biler, kjøpe en brukt campingvogn vanligvis vil koster mye mindre enn en ny en, og vil generelt tilby flere kvadratmeter til en lavere pris. Alltid grundig inspisere brukte tilhengere til å sikre trafikksikkerheten. Krype under traileren for å inspisere rammen. Rammen bør være i god stand og uten sprekker, ødelagte sveiser og støtskade. Hvis dekkene og aksler er mer enn fem år gammel, regner med å kjøpe nye for å hindre utblåsninger og andre trafikanter håndtering feil. Sørg også for å inspisere hjullagre og bremsesystemer. Gå gjennom trailer og se etter tak lekkasjer, svake flekker på gulvet og skikkelig arbeider oppføring dører. Også inspisere tilhengerens ytterkledning og vinduer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117536.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles