Hvordan Paint ATV Plastic

Maleri en ATV er annerledes enn å male en bil, fordi ATV er laget av plast i stedet for metall. De fleste eldre ATV er lett gjenkjennelig på grunn av sin falmet maling tilstand, siden mange mennesker ikke vet hvordan du skal male ATV plast. Sprøyting en kan av maling på ATV plast kan se bra ut når den brukes, men maling vil trolig sprekke i løpet av en måned. For å holde ATV ser ut som ny, lære å male ATV plast slik at det ikke vil sprekke, peeling eller svekkes. Du trenger
Soap /vann
Scuff Magisk
lofri klut
Red skrapemerker pad
Sandpapir (180 og 320 grit)
Super Clean Plastic Cleaner
plast Magisk
Høy bygge primer
Sealer
Automotive maling
Automotive klarlakk maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdelene som skal males fra ATV. Dersom delene ikke kan fjernes, tape av eventuelle brikker som du ikke ønsker dekket i maling. Rengjør plastdelene med såpe og vann. La dem tørke helt.
2

Sand ATV plast med 180-sandpapir til det er glatt. Bruk Skrapemerker Magic og en rød skrapemerker pad å skrubbe hele overflaten av plast. Sand igjen med 180-sandpapir.
3

Rengjør plast med Super Clean Plastic Cleaner ved å spraye den direkte på plast og deretter tørke det av med en lofri klut. Dette fjerner rusk, støv eller olje fra overflaten av plast.
4

Påfør to strøk med plast Magic, som forsegler plast og hjelper primer stick til overflaten. La hvert strøk tørke helt før du påfører neste strøk.
5

Spray high-build primer på overflaten av ATV plast. La det tørke og deretter sand den forsiktig med 320-sandpapir til glatt.
6

Påfør tetningsmiddel for ATV plast og la dem tørke helt. Spray tre strøk med maling på overflaten, slik at hver tørke før du påfører neste strøk. Dekk med to strøk med klarlakk og la det tørke helt før du flytter ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117443.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles