Hvordan Paint solskadet Gelcoat

Gelcoat fungerer som en utvendig finish for båter, RVs, biler, vannscootere, fly og til og med benkeplater. Det er en kunstig harpiks farget med pigment og svært lette. Hvis du tillater objektet belagt med gelcoat å sitte i solen over lengre tid, solen vil bleke ut pigment eller fargestoffer av gelcoat og kjedelig glans. Du kan få tilbake glansen av den opprinnelige kjøpet med de riktige produktene og litt hardt arbeid. Du trenger
Broom
Soap
Vann
Rags selg Electric sander
Mask med ventilator
arbeidshansker
Goggles
Vacuum
malerens tape
Plastbøtte
Røreverk
Spray maleren
Gelcoat
Catalyst å legge til gelcoat
Blow tørketrommel
Disposable pensel
Gelcoat voks
Applicator pad
Buffer
Vis flere instruksjoner
en

Sweep overflaten som du har tenkt å male eller støv med en ren fille. Vask med såpe og vann, og pass på å få støv og rusk fra overflaten.
2

Ta på deg masken, arbeidshansker og vernebriller og sand området som skal males med en 200 eller 250 grit sandpapir. Sand i en sirkulær bevegelse, tar seg ikke å gå glipp av noen av overflaten som skal males.
3

Rengjør pussestøv med filler eller vakuum. Ikke la noen løse partikler på overflaten for å bli malt.
4

måle størrelsen på området som blir malt. Hvis det er mindre enn hele overflaten, masker områdene ved hjelp av malerens tape som ikke vil sette merker når fjernet.
5

Bland en liten mengde av gelcoat med katalysatoren i bøtta. Arbeid med en liten mengde om gangen: gelcoaten vil begynne å sette innen 20 minutter. Legg blandingen til spray maleren.
6

Spray gelcoaten blandingen jevnt over overflaten trenger å bli malt. Bruk en jevn, sammenhengende selv bevegelse mens sprøyting. Hold munnstykket på sprøyta om en fot bort fra overflaten blir malt.
7

La gelcoaten tørke. Det vil fortsatt være klebrig for en stund. Du kan fremskynde tørkeprosessen ved å bruke en hårføner stående om ni inches bort fra overflaten.
8

Påfør andre strøk med en disponibel pensel. Bruk jevne tak i samme retning inntil området er dekket. La gelcoat stivne. Du kan igjen bruke hårføner hvis gelcoaten forblir klebrig.
9

Fjern malerens tape hvis du brukte noen. Les instruksjonene på kan av gelcoat voks. Bruk applikator beskrevet på boks for beste finish og gjelder for området bare malt. Buff med en hånd eller elektrisk buffer til en skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117678.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles