Slik installerer du en Honda ATV Winch

Vinsjen på en Honda All-Terrain Vehicle (ATV) vil hjelpe deg når du står fast og er avgjørende for tunge løft. Du trenger denne vinsjen hvis du rir på fjell, grove stier eller raviner. Din modellen av Honda ATV vil avgjøre hvilken vinsj du bør kjøpe. Installasjonen er ikke vanskelig hvis du har en venn hjelp. Du trenger
Winch monteringssett
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser monteringsplaten på de fremre barer. Bruke skralle sett, fest monteringsplate med brakettene som følger med Honda vinsj. Mens vennen din holder vinsj, feste vinsjen til monteringsplaten med braketter og skralle sett.
2

Koble seks måle ledninger til vinsjen. Kobler den positive ledning til den positive inngangen og den negative ledning til den negative inngangen. Føre ledningene bak vinsjen og monteringsplate langs innsiden av høyre forskjerm til kontaktoren under setet ved siden av batteriet.
3

Koble de negative og positive ledninger fra vinsjen til kontaktoren boks. Skru kontaktene på kontaktoren boks og koble ledningene. Kontaktoren boks vil tillate vinsjen til å arbeide uten at motoren går.
4

Slå vinsjen på å sikre at det fungerer. Strømbryteren er på vinsjen på venstre eller høyre side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117555.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles