Slik fjerner Trailer Brake Drums

Bremsene på tilhengeren alltid må være i tipp -topp form , ellers du er avhengig av slepet bilens bremser for å stoppe både slepet bilen og tilhengeren seg ​​selv , noe som kan føre til et problem og mislykkes. Hvis bremsene må komme av for å utføre service på aksel eller bare for å erstatte bremsetrommelen , kan det gjøres med noen grunnleggende verktøy og litt ekstra tid . Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Gummiklubbe
Splint avtrekker verktøy
1/2-inch skralle og socket sett
Show mer Instruksjoner
en

Løft opp tilhengeren med jekken og plassere den på bukker. Kontroller at tilhengeren er sikker før du krype under den. Bruke dekk jern , fjerne dekkene og legg dem til side.
2

Bruk klubbe å tappe av støvhetten på midten av trommelen på akselen , tappe det før mutteren inne er utsatt . Bruk splinten avtrekker verktøy for å fjerne splinten i midten av trommelen , og deretter skru fra hverandre trommelen dekselet fra navhylse med en 1/2-inch skralle og socket .
3 < p> unbolt bremsetrommelen bolig fra akselen ved hjelp av en 1/2-inch skralle og socket , unbolting det bakfra. Skyv trommelen ut av navhylse og legg det til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117556.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles