Hvordan fikse bremsene foran på en Yamaha ATV

Yamaha linje av All-Terrain Vehicles (ATV) er konstruert for å tåle ekstreme driftsforhold, fra steinete åssidene til gjørmete fyllinger. I de fleste tilfeller kan disse robuste maskiner børste av støvet med liten effekt på deres totale effektiviteten. Imidlertid kan små pinhole lekkasjer i ATV hydrauliske bremseslanger tillate skitt og rusk å komme inn i systemet, redusere bremser evner drastisk. Dette vises ofte i form av et mykt, svampete-følelsen bremsehendelen og en merkbar nedgang i oppbremsing evne. Spyling eller bremsene systemet vil gjenopprette bilens bremser til forskriftsmessig stand. Du trenger
Clear plastrør
Container
Bremsevæske
Nøkler
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
Ingen respons på bremsehendelen

en

Kontroller bremsen for lekkasjer eller nålestikk som kan tillate luft inn bremsen krets. Sjekk master sylinder og dets beslag for lekkasjer før du arbeider ned bremsen linje til bremsekalipere. Sjekk også at alle de "banjo" boltene på master sylinder og kalippere er skrudd ordentlig til. Bytt skadede bremseslanger eller inventar.
2

Finn de lufteventilene på bremsekalipere. Plasser en lengde av klar plast slangen over en av lufteventilene, sette den motsatte ende av røret i en beholder. Fjern hetten fra master sylinderen er væske reservoaret og toppen av reservoaret med ny bremsevæske.
3

Åpne lufteventilen en kvart omdreining med en skiftenøkkel. Trekk i spaken og hold på det sted å tvinge en liten mengde bremsevæske ut av bøylen og inn i røret. Steng lufteventilen med en skiftenøkkel. Inspisere tilstanden til bremsevæske i slangen. Hvis væsken er en mørk brun farge eller har luftbobler i den, gjenta dette trinnet til bremsevæske er klar og ikke inneholder luftbobler.
4

Steng lufteventilen helt med en skiftenøkkel og trekke slangen av ventilen. Tørk bort sølt bremsevæske umiddelbart med en ren butikk håndkle. Refill bremsevæskebeholderen og gjenta på den gjenværende målepunktet.
5

Refill bremsevæskebeholderen med ny bremsevæske. Forsiktig på forsiden brake master sylinder og reservoar slangen for å frigjøre eventuelle luftbobler. Skru Væskebeholderen hatten på plass.
6

Pull i bremsehendelen flere ganger for å gjenoppbygge hydrauliske trykket i bremsesystemet. Stopp når spaken krever et fast trekk, som betyr at bremsen kretsen er helt trykksatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117668.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles