Hvordan erstatte et batteri på en Yamaha Grizzly 660

Yamaha Grizzly 660 er en full størrelse ATV som ble produsert 2002-2008. Grizzly 660 inkluderer en uavhengig bakhjulsoppheng med to støt. Batteriet i Grizzly 660 er en 12-volts batteri. Kjøp et nytt batteri fra en Yamaha-forhandler eller ettermarkedet leverandør som en motorsport deler forhandler. Bytt batteri i din Grizzly 660 hjemme for å spare betydelige kostnader fra et servicesenter. Du trenger
Wrench satt
Phillips skrutrekker Vis
Momentnøkkel
Flere Instruksjoner
en

Trekk opp på setets låsehendelen, og trekk deretter opp på baksiden av setet for å fjerne den fra ATV. Fjern de to boltene som fester batteriet festebraketten med en fastnøkkel.
2

Fjern skruen som fester batteriet bly dekselet med en stjerneskrutrekker. Fjern den negative batteriet ledelsen med en skiftenøkkel. Løft ringen kontakten bort fra batteriet. Fjern den positive batteri ledelse med en skiftenøkkel. Flytt ring kontakten bort fra batteriet.
3

Løft det gamle batteriet ut av batteriet skuffen. Sett inn det nye batteriet med samme innlegg justering som den du fjernet hadde. Erstatte den positive batteriet bly og fest bolten med en skiftenøkkel. Bytt ut negative batteriet bly og fest bolten med en skiftenøkkel.
4

Bytt batteri bly dekselet og skruen. Stram festeskruen med en stjerneskrutrekker. Sett på festebraketten og fest den med de to boltene. Stram boltene med en skiftenøkkel. Trekk til boltene til £ 5-meter med en momentnøkkel.
5

Skyv stolen på plass og trykk på baksiden av setet ned til det låses på plass. Test din nye batteriet ved å starte ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117635.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles