Hvordan du monterer en Venom Winch på en Rincon

The Honda Rincon 680-modellen kommer lager med en front støtfanger klar til å montere Venom vinsj på den. Hvis du ikke montere Venom vinsj riktig, da vinsjen vil svikte deg mens du er ute på gården, jakt, fangst eller på stier. Du må lese bruksanvisningen som følger med Venom vinsj for drift og monteringsanvisning. Du trenger
Tråd tetningsmasse
Ratchet satt
Wrench
Screw driver
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Venom vinsj på forsiden støtfangeren på Honda Rincon fire-hjuling. Legg høyre festebraketten rundt øvre fremre støtten bar på høyre side av støtfangeren. Sett tetningsmiddel på bolten, og deretter sette den sikre bolt på fjellet akkurat nok til å holde fjellet og vinsj på plass.
2

Sett venstre monteringsbrakett rundt øvre fremre støtten bar på venstre side av støtfangeren. Sett tetningsmiddel på bolten, og deretter sette den sikre bolt på fjellet akkurat nok til å holde fjellet og vinsj på plass. Ikke trekk til sikring av bolten før alle festebraketter og sikring av bolter er på plass.
3

Plasser høyre festebraketten rundt nedre fremre støtten bar på høyre side av fronten støtfanger. Sett tetningsmiddel på bolten, og deretter sette den sikre bolt på fjellet. Gjenta dette steget for nedre venstre side av vinsjen.
4

Stram alle monteringsbrakett er sikringsboltene med skralle sett og skiftenøkkel. Kontroller at boltene er svært stramt og sikret til brakettene. Boltene og braketter er hva støtter vinsjen gjennom hele sin levetid.
5

Lead strømkablene på Venom vinsj bak støtfangeren foran, langs innsiden av fendere, under gasstanken og inn i under setet at batteriet er plassert i.
6

Løsne batterikablene med tilsvarende skrutrekker og fjern kablene. Plasser de vinsjkraft ledninger til de tilsvarende strømkoblinger - den positive kabel til den positive forbindelse (+) og den negative til den negative forbindelsen (-). Erstatte Honda Rincon kraftkabler til sine tilsvarende tilkoblingene på batteriet, og stram festemutterne på batteriet med skrutrekkeren.
7

Turn Honda Rincon på, og teste den nye Venom vinsj for å sikre at Venom vinsj fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117544.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles