Slik gjenoppretter ATV Plast

All Terrain Vehicle (ATV) entusiaster tilbringer helgene ridning ATV takler alle underlag, noen ganger skade plast kroppsdeler i prosessen. Gjenopprette disse delene selv vil spare deg for mye penger. Fordi du ikke kan kjøpe en ny del uten å kjøpe hele body kit, å finne en måte å reparere dem kan være veien du ønsker å ta. Fjern all plast fra rammen av ATV før du fortsetter med restaurering prosessen. Nesten alle som eier en ATV kan oppnå denne jobben så lenge de har de riktige verktøyene. Du trenger
80-grit sandpapir
120-grit sandpapir
Primer
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdelen fra rammen av ATV og legg den på en ren og tørr overflate vekk fra ATV. Sand hele overflaten av plasten under anvendelse av 80-grit sandpapir. Sørg for å fjerne alle riper og andre merker.
2

Sand overflaten ved hjelp av 120-grit sandpapir helt. Når hele overflaten er helt glatt, tørk av plast ved hjelp av en våt klut for å fjerne alt av støv. La det lufttørke helt.
3

Smør inn hele overflaten med en primer spesielt for plast. Påfør to strøk med plasten slik at primeren tørke i to timer mellom hvert strøk.
4

Påfør et strøk av plast maling og la malingen tørke i to timer. Påfør to strøk med maling slik at en time av tørke mellom hvert strøk. La plast for å tørke i 24 til 48 timer.
5

Bytt plast til rammen på ATV når alt er tørket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117648.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles