Hvordan du monterer en vinsj på en Polaris ATV

Det er mange forskjellige modeller av Polaris ATV, men prosessen med å montere en vinsj er nesten alltid det samme. Ledningene prosessen vil være helt annerledes på hver modell. På noen av de Polaris ATV-modellen, vil den fremre frontplate må fjernes for å få overflødig til de fremre metallramme stolper som vinsjen skal monteres. Dette er en jobb som noen amatør som har en grunnleggende kunnskap om Polaris ATV kan fullføre. Du trenger
Ratchet sett
Winch monteringssett
Winch
Vis flere instruksjoner
en

Fjern foran ansiktet plate boltene med skralle sett hvis Polaris ATV har ansiktet plate. Finn metallrammen barer på forsiden av ATV.
2

Plasser vinsjen ramme på barer og koble monteringsbrakettene rundt de beste metallstenger. Litt stram konsollene med skralle sett. Gjenta til bunnen av vinsj rammen. Stram alle monteringsbrakettene som bruker skralle sett så stramt som du kan med hendene.
3

Plasser vinsjen på vinsjen rammen. Sørg for at alle festepunktene på vinsjen på linje med mount punkter på rammen. Sett metallfestetappene bolt inn i støtte hull på vinsjen og presse dem gjennom hullene og inn i vinsjen rammen.
4

Koble metallfestetappene nøtter til endene av de fester boltene på vinsjen. Trekk til bolter og muttere med skralle sett så stramt som du kan bruke hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117632.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles