1996 Honda Foreman Specs

The 1996 Honda Foreman er en fire-wheel-drive all terrain vehicle. Når ATV ble innført i 1995, var det den største ATV produsert av Honda. 1996 Honda Foreman er ideelt for de som jakter og trenger å hale og utrustning. Bilen er også liten nok til å bli tatt camping, men stor nok til å gjøre litt lett tauing. Motor /Gir /Starter

Honda Foreman har en 395 cc enkelt overhead cam motor. Motoren boringen er 86 mm og slaget er 68 mm. Motoren er en ensylindret motor og har to ventiler. Motoren har en 23 mm stempel-ventil forgasser. The Foreman har en fem-trinns girkasse med revers. The Foreman har en super-lav ratio første gir for tauing. Starteren er elektrisk, og har en ekstra rekyl. The Foreman har en 310-watts AC generator. Drivstofftanken er lett og plast og kan inneholde 3,2 liter med en 0,7-liters reserve.
Fjæring /bremser

forstillingen er en dobbel wishbone med 4,3- tommers reise. Bakhjulsopphenget er dual stål svingarm og fester til støtdempere bak. Bakhjulsopphenget gir også en 4,3-tommers reise. Suspensjonen har en svingradius for ATV på 11,5 meter. Foran og bak bremser begge bruker tromme design og har doble forseglede hydraulikk foran og én bak mekanisk trommelbrems bak i bilen.
Størrelse

Den tørre vekten av Honda Foreman er 553 pounds. Lengden av kjøretøyet er 76,5 inches. Akselavstanden er 48,8 inches. Den totale bredden er 45,5 inches. ATV byggehøyde er 43,1 inches, med en total setehøyde på 30,9 inches.
Andre spesifikasjoner

Foreman har en snorkel-stil luftinntaket system som gjør at kjøretøy for enkelt å krysse grunt vann. ATV har last reoler på foran og bak for transport av jakt, camping utstyr og annet utstyr. Foran stativet kan holde opp til 66 pounds og bak kan holde opp til 132 pounds. ATV har en trekkrok og kan taue opp til 850 pounds. Foran dashbordet har meter med lettleselig for speedometer, kilometerteller, tidtaker og tripptelleren. Disse meterne er LCD.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117387.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles