Slik oppgraderer en RV 35000 BTU til en 42 000 BTU Furnace

Rekreasjonskjøretøy, eller RVs, bruker vanligvis propan-drevet ovner med styringssystemer som kjører på 12-volt strøm levert av treneren batteri. Ovnene er vurdert i forhold til maksimal varmeproduksjon, som måles i British Thermal enheter, eller BTU. Både RV og ovn industri anbefaler sterkt er at eksisterende ovn aldri oppgradert, siterer bekymringer over altfor rask sykling og en reduksjon i komfort nivåer.Prosjektet oppgradering av en RV ovn fra 35.000 BTU til 42000 BTU krever betydelig omtanke og planlegging. Du trenger
Replacement ovn
Husholdningenes verktøykasse
VVS verktøykasse (valgfritt), Elektrisk verktøykasse (valgfritt)
Fasteners
gjengetetting tape
Vis flere instruksjoner
en

gjennomføre noen tester før du setter din 35000 BTU ovn på grunn av dårlig ytelse. Sjekk at propan press på ovnen er tilstrekkelig, er at spenningen på ovnen tilstrekkelig, at plenum kanal er uhindret og avtrekksluften er tilstrekkelig.
2

Sørg for at ventilasjonen er tilstrekkelig til å støtte en større ovn, fordi begrenset luftstrøm vil føre til at ovnen overopphetes. Et minimum antall kvadrat inches er spesifisert for hver modell, og kanal og griller til din nåværende 35.000 BTU enhet kan være utilstrekkelig for å støtte funksjon av en 42.000 BTU oppgradering. Sikre at registrene som styrer ventilen ender av plenum kanal er tilstrekkelig til å tillate fri overgang av forholdsmessig økt gjennomstrømning av oppvarmet luft.
3

Påse at eksisterende elektriske ledningsnettet bærer alle tilkoblinger og informasjon som kreves av den oppgraderte enheten. Ledningsnettet består vanligvis fire ledninger: to fargekodet blå som kjører til termostat og er ikke polaritet-sensitive, en rød tråd som gir 12-volts strøm fra coach batteri, og en hvit ledning til jord. Dersom utskifting enhet krever andre ledninger betydelig ny installering kan være nødvendig. Som et eksempel, tenning systemer til de fleste nye ovner låse ut hvis de ikke klarer et seil bryter i plenum, hvis dine eksisterende kretser ikke omfatter denne komponenten og kabling, vil den nye ovnen ikke kjøre
<. br> 4

Pass på at avstandene venstre rundt den nye ovnen vil møte eller overgå de mandat som minimumskrav ved ovnen produsenten.
5

Sørg for montering system av ny ovn er hensiktsmessig for gulvet av ovnen kapslingen. Hvis 42,000 BTU ovn er produsert med skruehull rundt sin base, må gulvet være laget av tre. Hvis det er produsert med flenser som godtar mutter /bolt /vaskemaskin forsamlinger, må du ha uhindret tilgang til undersiden av gulvet for å bore hull og skru til festene.
6

Sørg for tilgang vil forbli uhindret til tenning mekanismer om erstatning enheten er ikke elektronisk tenning, og hvis det er, sikre tilgang er fortsatt uhindret til visning og service port.
7

Bestem hva slags vegger du har i del av RV hvor ovnen skal monteres. Monteringssett er produsert spesifikt for vegghengt, og bruker riktige er viktig for sikkerheten.
8

Les og forstå alle instruksjonene som leveres med ny ovn.
9

Monter erstatning ovn i rommet forlates av pre-eksisterende enhet. Festet må være flat og jevn. Noen ovner har fire 1-tommers ben med utspilte føtter som har hull gjennom sine sentre, og en mutter /bolt /skive montering brukes til å sikre dem på plass. Andre ovner har lepper som stikker ut fra bunnen av sine sidevegger som har en serie med hull, gjennom hvilke skruer er gått og strammes ned. Pass på at ovnen er forankret godt på plass, ved hjelp av buskene for å minimere vibrasjoner overføres til enheten fra RV når det er i gang.
10

Sleeve alle kobber beslag og pipe med gummi for å hindre ulike metaller fra kommer i kontakt, noe som er en årsak til tidlig korrosjon. Bruker proprietære klemmer eller plast zip bånd å sikre at ingen rør, eller ledninger kan kontakte varme eller bevegelige overflater, eller slipes når RV er i gang.
11

Bruk forskriftsmessig vurdert gjengetetting tape. Tett eksoskanal til utvendig vegg ved hjelp av proprietær butyl tape, ikke silikon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117384.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles