Hvordan endre en vinsj Kabel på Four Wheeler

The stål kabel på en fire hjuling vinsj er koblet til en sving hjulet inne i vinsjen med en mutter i enden av kabelen. Bytt ut kabelen så snart skader er synlig eller om kabelbrudd. Du kan kjøpe ny kabel fra vinsjen produsenten. Når du kjøper ny kabel være sikker på å få en spesifikk for vinsjen, det bør være et serienummer på vinsjen som vil fortelle produsenten hvilken kabel som skal selge deg. Du trenger
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

Slå på strømmen til vinsjen av. Vend giret utløserknappen på forsiden av vinsj for å frigjøre sving hjulet.
2

Trekk vinsjkabel helt ut til du ser sving hjulet. Mutteren som fester kabelen til turn hjulet vil være på høyre eller venstre side av sving hjulet i fri sikt på enden av kabelen.
3

Fjern mutteren fra slutten av kabelen ved hjelp av skralle-apparatet. Trekk ut kabelen fra turn hjulet og sett den til side.
4

Sett metallet stammen på enden av den nye kabelen inn i hullet at den gamle kabelen var i. Stram mutteren så mye som mulig med skralle og socket.
5

Slå på strømmen og sett vinsjen i revers. La vinsj til å trekke den nye kabelen rundt svingen hjulet, og pass på at kabelen ikke overlapper seg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117828.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles