Hvordan du monterer et dekk på kanten av en ATV

Dekkene på din All Terrain Vehicle (ATV) ta på seg enormt stress. Når dekk filler eller flenger, må du montere et nytt dekk på felgen av ATV. Hvis du betaler noen for å gjøre dette for deg, vil det koste deg mye mer enn å gjøre dette selv på din egen tid i din egen garasje. Du trenger noen WD-40 og en lirke bar. Dette vil ta deg ca 10 minutter for hvert dekk. Du trenger
WD-40
lirke bar
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den indre kanten av dekket på felgen. Trykk på leppe på felgen inntil kanten av dekket kan ikke lenger bli skjøvet på.
2

Spray kanten av dekket leppe og rim med WD-40. Sett brekkjern mellom felgen og dekket. Løft opp på brekkjern for å skyve resten av dekket over kanten av felgen.
3

Skyv dekk til motsatt side av felgen og skyv slangen inn i det dekk mellom felgen. Plasser luftventilen i luften ventil hullet og plasser lokket på luftventilen for å holde luften ventilen fra å komme ut av hullet.
4

Skyv brekkjern mellom dekket og felgen. Løft opp på brekkjern, slik at dekket glir over kanten kanten. Gjør dette rundt hele omkretsen av felgen til dekket er helt festet til felgen.
5

Gjenta alle de ovennevnte skritt for noen andre dekk som må monteres.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117559.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles