Hvordan å sette sammen en Trailer Wheel Hub

Et verktøy trailer kan brukes til å frakte store gjenstander som ikke passer inn i kjøretøyet stry. En reise trailer er som et lite hjem på hjul der du kan gå på lengre ferier. Tilhengere krever svært lite vedlikehold når de ikke er i bruk, men vil hjullagrene trenger regelmessig smøring som krever demontering og montering av tilhengeren hjulet hub. Du trenger:
Solvent
Deler børste
Indre peiling
Ytre peiling
Wheel hub
Aksel fett
Aksel vaskemaskin
Aksel mutter
Skiftenøkkel
Momentnøkkel
Splint
Støvskjerm
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør de indre og ytre hjullager forsamlinger, navhylse og nav i løsemiddel før montering. Bruk en deler børste for å løsne store forekomster av smuss og fett. Skyll delene grundig i løsemiddel og la dem lufttørke
2

Pakk de indre og ytre hjullager forsamlinger med aksel fett som følger:. Plasser en blob av aksel fett på håndflaten. Hold den ytre hjullager med den andre hånden og kraft fett inn i alle kriker og kroker i lageret ved å skyve lagerkonsollens inn i fett på håndflaten. Fortsett rundt omkretsen av lageret inntil det er blitt fullstendig fylt med fett. Gjenta dette trinnet for den indre hjullager.
3

Påfør et lag med aksel fett på trailer aksel aksel. Skyv den indre hjullager (den største av de to bærende forsamlinger) på akselen akselen med i den tykke enden av lageret vendt innover.
4

Skyv hjulet hub på akselen akselen til den får kontakt med det indre lageret. Hold navet i posisjon med en hånd og skyv den indre lageret på akselen akselen (med tynnere enden vendt innover) til den får kontakt med hjulet hub.
5

Hold enheten på plass med den ene hånden og skyv akselen skiven på navhylse med den andre, er forsiktig med å stille opp i sporet i vaskemaskinen med hakket i navhylse. Kjør aksel mutteren på den gjengede enden av akselen akselen med en skiftenøkkel i klokkens retning. Plasser en momentnøkkel på akselen mutter og sørg for at den er strammet til fot-pund verdi anbefalt av produsenten tilhengeren.
6

Plasser en ny splint gjennom hullet på akselen mutteren slik at det stikker ut gjennom navhylse og den andre siden av mutteren. Bøy den utstikkende enden av splinten med en tang for å sikre at den ikke ut igjen.
7

Skyv støvhette på akselen akselen og slå det lett med en gummihammer til det seter på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117586.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles