Hvordan bygger jeg opp en snøscooter Trailer?

En snøscooter trailer brukes til å transportere snøscootere til de nordlige stier der du kan ri i timevis uforstyrret av trafikk eller krysse veier. Den typiske tilhengeren er en overbygd struktur som hindrer snø og is fra å bygge opp på snøscooter som du reiser. Dette sparer tid og gjør at du kan hoppe på og ri på maskinen når du ankommer, i stedet for å ta seg tid til å de-ice skiene og motor. Laging Trailer

Begynn med en standard trailer, brukte man å transportere store gjenstander. En flat seng, er single-kjerre et godt alternativ, siden dette har alle delene du trenger allerede er på plass. Det er mulig å designe og bygge en fra bunnen av, men dette vil ta mer tid og er ofte like dyrt som å kjøpe en pre-bygget trailer. Hvis du har en ledig aksel, montere den på en treramme laget med 1/2-tommers eller tykkere kryssfiner. Metal kanal rammer gjøre det beste støtter. Krysse dem langs bredden av kryssfiner og skru dem på plass med nagler eller skruer. Deretter sveise en "A" ramme trekkrok med en MIG sveiser, og legge dette til rammen av tilhengeren. Installer stikk på en flat, 1/4-tommers stykke galvanisert stål. Deretter male rammen med rust motstandsdyktig automotive grad av maling.
Interiør Materialer

Interiøret på hengeren skal være laget av kryssfiner eller glassfiber. Hvis du kan få tilgang til glassfiber plater, gjør det. Dette gir en rust-fri interiør som ikke chip, varp eller råte. Det er også mykere og lett på ski av snøscooter slik at det fører til mindre skader på deler. Glassfiber kan festes til bunnen av en kryssfiner seng trailer ved hjelp av én-tommers treskruer, eller bolter og muttere. Fester den til gulvet og deretter begynne å ramme strukturen.
Bygge strukturen

Strukturen av tilhengeren må være solid, lett og stor nok å holde snøscooter. Mål bredden, høyden og lengden på maskinen og deretter legge til to meter eller mer til målingene. Tillate god takhøyde, så mye som du tror du trenger. Trailere som er seks til åtte meter høy og seks til åtte meter bred brukes ofte. Struktur rammen fra kanal stål er mulig, da dette er den letteste og mest slitesterke materialet tilgjengelig. Sveise stål til støtte ved tilhengeren rammen og deretter panel rammen med glassfiber ark eller kryssfinerplater. Eksteriøret bør males med billakk og designet hvordan du liker.
Drop-Down Gate

En drop-down gate kan gjøres fra et ark av kryssfiner lagdelte i glassfiber. Denne porten bør være forsterket med stål kanaler og sveiset til et hengsel som er sveiset til baksiden av hengerramma. En annen mulighet er å lage et lysbilde ut, drop-down rampe som kan lagres inne i traileren. Denne rampen kan være laget i kryssfiner eller metall og lagret inne i traileren selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117569.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles