Hvordan du monterer en tilhengerfeste på en S10

Du kan bruke en S-10 pickup å trekke en trailer, men hvis du ønsker å slepe S-10 selv, så må du installere et slep bar. Denne linjen kan monteres på fronten av kjøretøyet og tillater den å bli slept bak et annet kjøretøy uten behov for en tilhenger eller stry dolly. Disse slep barer også kan fjernes raskt når du ikke slepe bilen, slik at det generelle utseendet på bilen lider ikke. Du trenger
1/2-inch skralle og socket
Metal borekroner
Drill
Fastnøkkel satt
Fishwire
Tilhengerfeste kit
Vis flere instruksjoner
en

Crawl under fremre støtfanger på lastebilen. Unbolt fabrikken slep kroker fra rammen ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket. Installere et metall borekronen inn i drill og forstørre fabrikken slepekrok skruehullene på rammen til ca 1/2-inch.
2

Sett i den nedre brace plate som følger med settet, samkjøre hullene i brace plate med slepekrok monteringshullene. Skyv en av mottaker uhell gjennom luften demningen og innsiden av rammen horn. Skyv bolter gjennom den nedre brace plate, gjennom hullene i rammen og gjennom mottakeren uhell. Sikre dem på plass ved hjelp av hardware følger med i pakken og en 1/2-inch skralle og socket. Gjenta denne prosessen på den andre siden av lastebilen.
3

Trekk tilbake på sidene fender bukseseler med hendene og sikre sideplatene fra settet til rammen ved hjelp av 1/2- tommers skralle og socket og maskinvaren som følger med settet. Hvis du har en 1998 eller nyere S-10 pickup, montere en vogn bolt i de flate platene som følger med settet. Bruk fishwire å trekke bolten og plate gjennom fronten av rammen hornene og gjennom skruehullene. Deretter bolt sideplaten på plass ved hjelp av maskinvare med settet. Bolt sideplate til den nedre brace med kit maskinvare.
4

Sett tilhengerfester inn mottakere ved hjelp av pinner og alle låsepinner som følger med settet. Koble sikkerhet kabelen til mottakeren seler og slepet bar med 1/2-inch skralle og socket. Bolt slepet bar til slepet bar kit med 1/2-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117630.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles