Hvordan Jumpstart en 12-volts ATV Batteri

Akkurat som en bil batteri, kan batteriet i din ATV blir drenert eller dør helt. Ofte er dette på grunn av ikke kjører ATV for en lengre periode eller uhell forlater tenningen på, eller lysene brenner. Hvis du oppdager at din ATV batteriet er dødt, kan du ha det oppe og går igjen på kort tid. Alt som kreves er et par vanlige startkabler og tilgang til et fullt oppladet 12-volts batteri. Du trenger
Jumper kabler
ATV, bil eller lastebil med fulladet 12-volts batteri
Vis flere instruksjoner
en

Løft setet for å få tilgang til kupé som holder din ATV batteri og fjern eventuelle skjold som blokkerer din tilgang til batteripolene. Hvis du ikke får tilgang til batteripolene, må du ta ut batteriet og lade det med en batterilader eller forsøke å støte starte ATV.
2

Trekk en bil, lastebil eller ATV nær ATV som har tappet batteriet --- nær nok for startkabler for å nå mellom de to batteriene. Slå av booster bilens motor og åpne panseret (for en bil eller lastebil) eller fjerne setet (for en ATV). Du må ha tilgang til den andre bilens batteri også.
3

Koble en positiv klemme på startkabler til den positive terminalen på de døde ATV batteriet og deretter koble den gjenværende positive klemmen til den positive terminalen på booster kjøretøyet. Også koble den negative klemmen til den negative terminalen på booster kjøretøyet. Dette vil gi dere en gjenværende negative klemmen. Fest denne negative klemmen til en bit av metallet på ATV.
4

Kontroller de startkabler er forsvarlig festet. Hvis du bruker en annen ATV til å hoppe på ATV med dødt batteri, gå videre og starte den. Men hvis du bruker en bil eller lastebil, la tenningen. Fordi ATV batteriet er mindre, kan tillegget fra en kjørende bil eller lastebil skade ATV batteri.
5

Forsøk å starte ATV med dødt batteri. Hvis det ikke starter umiddelbart, gi den et par minutter å lade via startkabler og prøv igjen. Hvis startkabler er festet på riktig måte, bør ATV starte.
6

Ta av startkabler i motsatt rekkefølge du hektet dem opp, erstatte eventuelle skjold som dekket batteriet og koble din ATV førersetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117629.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles